Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© GoPlay

Wij zouden ook beginnen gillen!

Dit zijn de eerste beelden van het nieuwe seizoen van ‘Klopjacht’

Chloë Foubert
Chloë Foubert Modejournalist

Zondag is het ein-de-lijk zover! Dan is het gloednieuwe seizoen van ons favoriete kat-en-muisspel terug: ‘Klopjacht’. Play4 loste vorige week al de voortvluchtigen die zich dit jaar aan het avontuur zullen wagen. Vandaag kunnen we enkele van hen voor het eerst aan het werk zien.

It’s gonna be a hell of a ride’, klinkt het vastberaden bij een van de speurders in het hoofdkwartier van ‘Klopjacht’. En dat lijkt niet gelogen. Het nieuwe seizoen start letterlijk met een knal, zo blijkt uit de eerste beelden die Play4 op ons loslaat. Enkele paracommando’s breken met een slijpschijf een deur open waarachter de veertien onbekende Vlamingen schuilen die op de vlucht zullen slaan. Dat er hier en daar al gilletjes geslaakt worden, kunnen we hen dan ook niet kwalijk nemen.

Angst én doorzettingsvermogen

Terwijl de voortvluchtigen na een koele introductie van Axel Daeseleire in legertanks plaatsnemen, worden er al enkele tactische plannetjes besproken. Zo zijn broers Jonna (23) en Kevin (20), die je momenteel ook in ‘Love Island’ kan spotten, van plan om af en toe wat sporen achter te laten. Single Chloé praat dan weer open over de voortdurende angst die ze de komende tijd zal ervaren: ‘Ik ga nooit gerust kunnen gaan slapen’.

Waar de voortvluchtigen precies gedropt zullen worden en of ze allemaal van de radar zullen kunnen blijven, zie je vanaf aanstaande zondag in het gloednieuwe seizoen van ‘Klopjacht’.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '