Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VRT

Hij staat op de set met Marvel-acteurs Anthony Mackie en Ben Kingsley.

‘Grond’-acteur Saïd Boumazoughe heeft rol te pakken in Hollywoodfilm

Ysaline Pollet

In Saudi-Arabië zijn momenteel de opnames aan de gang voor de nieuwe film ‘Desert Warrior’ van ‘Rise of the Planet of the Apes’-regisseur Rupert Wyatt. Daarin speelt niemand minder dan onze eigenste Saïd Boumazoughe een rol.

Na zijn rollen in onder andere ‘GR5’, ‘Grond’, ‘Mocro Maffia’ en ‘Patser’ timmert Saïd Boumazoughe aan zijn Hollywoodcarrière. Momenteel zit de acteur in Saudi-Arabië voor de opnames van de nieuwe film ‘Desert Warrior’.

In een interview met VRT vertelde Saïd dat hij deel uitmaakt van de main cast en de rol speelt van Samir, een dappere prins. ‘Het verhaal situeert zich in de zevende eeuw, toen verschillende stammen streden tegen de Perzen’, aldus de acteur.

Naast hem op de set staan Hollywoodtalenten zoals ‘Captain America’-acteur Anthony Mackie en zijn Marvel-collega Ben Kingsley, maar ook ‘Colette’-actrice Aiysha Hart en ‘Indigènes’-acteur Sami Bouajila, die voor Saïd een groot voorbeeld is.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Voetjes op de grond

Toch blijft de ‘GR5’-acteur met beide voetjes op de grond staan. ‘Ik zie dit als een extra ervaring in mijn rugzak om naar Vlaanderen te komen en nog harder te werken en meer sh*t te doen. Mijn ambitie was nooit Hollywood. Mijn ambitie was altijd Vlaanderen, om ervoor te zorgen dat onze migratieachtergrond een meerwaarde is’, aldus Saïd aan VRT.

In ‘Desert Warrior’ staat keizer Kisra (Ben Kingsley) erom bekend dat hij volkomen meedogenloos is. Wanneer de Arabische prinses Hind (Aiysha Hart) weigert om zijn bijvrouw te worden, volgt een grote confrontatie.

‘Desert Warrior’ wordt in 2023 verwacht.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '