Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© DPG Media

Nog één week wachten en dan weten we wie Klaasje zal vervangen.

Dit zijn de 4 finalisten van ‘K2 zoekt K3’

Annelies Hart

Nog één weekje wachten en dan weten we eindelijk wie het derde K3’tje wordt. Gisterenavond streden de zes overgebleven kanshebbers in een spetterende halve finale, maar enkel vier van hen stootten door naar volgende week. Eén ding is zeker: het is meisjes aan de macht!

Enkele maanden geleden waren ze nog met 22.000, maar sinds gisteren zijn er nog maar vier kandidaten in de running voor de felbegeerde plaats van Klaasje in K3. Diede, Amy, Julia, Celester, Remi en Luca zongen en dansten tijdens de halve finale de pannen van het dak, maar uiteindelijk waren het de jongens die afscheid moesten nemen van het avontuur.

Tijdens de halve finale vormden de kandidaten voor het eerst een trio met Hanne en Marthe. Zo konden de publieksjury, de mensen thuis en de vakjury meteen zien hoe het zou klikken op het podium. Vooral over de meisjes was de vakjury in de wolken.

‘Perfecte plaatje’

‘Dit zag eruit als een hele mooie K3’, klonk het bij Gert Verhulst na het optreden van Celester. ‘Dit is wat we zoeken’, reageerde Samantha op het optreden van Julia. ‘De hele combinatie: ik begin het meer en meer te zien’, was de conclusie van Ingeborg over Diede. En ook Amy kreeg mooie woorden van Gordon: ‘Jij hebt het perfecte plaatje.’ Bij Remi en Luca zagen de juryleden het plaatje niet voldoende kloppen om de jongens door te sturen naar de finale.

DPG Media

Benieuwd wie van de vier meisjes Klaasje zal vervangen? Kijk dan op zaterdag 27 november om 19u55 naar de finale van ‘K2 zoekt K3’ bij VTM.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '