Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play5

Het gerucht dat ze zouden stoppen met 'Chateau Meiland' zou niet kloppen.

WAT GOED: de Meilandjes krijgen een nieuw programma

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

De Meilandjes zijn niet meer van het televisiescherm weg te slaan. Eerder deze week werd even gespeculeerd dat de familie een pauze wil inlassen, maar niets is minder waar. Ze komen zelfs met een nieuw programma!

We schrokken toen we eerder deze week op Nederlandse nieuwswebsites lazen dat de Meilandjes dit jaar nog een kerstspecial zullen opnemen, maar dat ze daarna au revoir zouden zeggen tegen hun programma ‘Chateau Meiland’. Reden? Het programma zou volgens de makers, nu de familie weer in Nederland woont, nogal eentonig geworden zijn. Of we hen gelijk moeten geven, laten we in het midden, maar feit is dat die geruchten niet kloppen.

Effe Geen Cent Te Makken

Het Nederlandse mediabedrijf Talpa ontkent die uitspraken in De Telegraaf. Meer zelfs: het belooft dat er volgend jaar nieuwe afleveringen van ‘Chateau Meiland’ uitgezonden zullen worden. Een kleine samenvatting voor de fans: dat betekent dat er dus nog én een kerstspecial én een nieuw seizoen zit aan te komen.

En dat is nog niet alles, want de familie komt met een gloednieuw programma. In ‘Effe Geen Cent Te Makken’ – ja, zo heet het programma écht – zullen ze tijdelijk hun rijke leventje inruilen voor een veel soberdere levensstijl en hun villa in Noordwijk even vaarwel zeggen. Ook de Roelvinkjes – je weet wel, die andere veelbesproken Nederlandse familie – ging die uitdaging een aantal jaar geleden aan.

Wanneer de kerstspecial, het nieuwe seizoen van ‘Chateau Meiland’ en ‘Effe Geen Cent Te Makken’ op tv zullen verschijnen en of de programma’s ook bij ons te zien zullen zijn is nog niet helemaal duidelijk.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '