Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM/20th Century Studios/VRT

Mis jij 'K2 zoekt K3' al? De komende weken volg je het nieuwe avontuur van Julia, Marthe en Hanne op de voet.

Voor deze films, programma’s en docu’s blijf je deze week graag thuis voor de buis

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Elke maandag verzamelen we de leukste kijktips van de week, zodat je je bijna niet kán vervelen. ‘Cupido Ofzo’, ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’, ‘Bake Off Vlaanderen’… Er is voor elk wat wils momenteel. Je tv-planning nog wat verder aanvullen? Deze titels wil je deze week gezien hebben.

De prijs van de winnaar

De prijs van de winnaar

De prijs van de winnaar

In deze driedelige documentaire vertellen topsporters zoals Ann Simons (judo), Fanny Lecluyse (zwemmen) en Louis Vervaeke (wielrennen) over de keerzijde van hun leven als atleet, namelijk hun mentaal welzijn en hoe dat eronder lijdt.

Vanaf 29 november elke maandag om 21u20 op Canvas en VRT NU.

Hidden Figures

Hidden Figures

Hidden Figures

Dit is het verhaal van de drie Afro-Amerikaanse vrouwen en wiskundigen Katherine, Dorothy en Mary. Zij speelden in de jaren 60 een belangrijke rol in het verwezenlijken van de eerste succesvolle ruimtemissie.

Woensdag 1 december om 20u35 op VTM 4.

1 jaar gratis

1 jaar gratis

1 jaar gratis

In het nieuwe seizoen van de televisiequiz ‘1 jaar gratis’ strijden zestien kandidaten om het netto­jaarloon van de meest verdienende deelnemer. Presentator van dienst is opnieuw Thomas Vanderveken.

Vanaf 2 december elke donderdag om 20u40 op Eén.

Wat een jaar!

Wat een jaar!

Wat een jaar!

Het derde seizoen van ‘Wat een jaar!’ gaat aanstaande vrijdag verder. Koen Wauters, Nathalie Meskens en Jonas Van Geel keren in de eerste aflevering samen met Pascal Braeckman en Marleen Merckx terug naar 1982.

Vanaf 3 december elke vrijdag om 20u35 op VTM.

Titanic

Titanic

Titanic

Het dramatische liefdesverhaal dat zich afspeelde op het passagiersschip ‘Titanic’ moet je toch elk jaar rond de kerstperiode herbekijken? Maak je klaar om weer drie uur lang geëntertaind te worden, én een potje te wenen. Aaaah nostalgie!

Vrijdag 3 december om 20u35 op VTM 3.

The Hate U Give

The Hate U Give

The Hate U Give

‘The Hate U Give’ is gebaseerd op het gelijknamige boek van Angie Thomas. Het vertelt het verhaal van de zestienjarige Starr Carter die haar zwarte beste vriend Khalil doodgeschoten ziet worden door een blanke politieagent. Iedereen probeert erachter te komen wat er die avond écht is gebeurd. Starr wil Khalils naam zuiveren, maar moet ondertussen ook omgaan met het verlies van haar beste vriend.

Zaterdag 4 december om 00u05 op VTM 3.

Life and death in paradise

Life and death in paradise

Life and death in paradise

In deze tweedelige documentaire reizen we naar de Caraïben. In de afgelopen 1500 jaar zijn heel wat roofdieren verdwenen uit Trinidad. Ocelotten en tayra’s staan nu bovenaan de voedselketen. Onder de paradijselijke oppervlakte woedt een strijd om te overleven.

Zaterdag 4 december om 19u05 op Canvas.

Dancing with the Stars

Dancing with the Stars

Dancing with the Stars

De danswedstrijd boordevol BV’s is bijna terug! Sterren zoals Nora Gharib, Yemi Oduwale, Metejoor en Nina Derwael laten dit seizoen met hun partner het beste van zichzelf zien.

Vanaf 4 december elke zaterdag om 19u55 op Play 4.

Bohemian Rhapsody

Bohemian Rhapsody

Bohemian Rhapsody

‘Bohemian Rhapsody’ vertelt het verhaal van de legendarische Britse rockband Queen en leadzanger Freddie Mercury.

Zaterdag 4 december om 21u20 op Eén.

K3, een nieuw begin

K3, een nieuw begin

K3, een nieuw begin

Mis je ‘K2 zoekt K3’ nu al? Goed nieuws, want vanaf zaterdag kan je de komende weken het nieuwe avontuur van Julia, Marthe en Hanne op de voet volgen.

Vanaf 4 december elke zaterdag om 19u55 op VTM.

Orphans of the City

Orphans of the City

Orphans of the City

In deze kortfilm van de Belgische schrijver en regisseur Bülent Öztürk is Hilde te midden van de lockdown bezorgd over haar dementerende moeder. Om de band met haar moeder goed te houden, herstelt ze een oud tapijt voor haar. Maar wanneer haar grootste droom in duigen valt en bezoeken aan haar moeder worden ontmoedigd, wordt Hilde geconfronteerd met haar eigen eenzaamheid.

Zaterdag 4 december om 23u45 op Canvas.

A Monster Calls

A Monster Calls

A Monster Calls

Wanneer de moeder van de twaalfjarige Conor terminaal ziek wordt, vlucht hij in zijn fantasiewereld om te ontsnappen aan de realiteit.

Zondag 5 december om 18u30 op VTM 3.

The Pink Revolution

The Pink Revolution

The Pink Revolution

Enkele lgbtqia+-mensen delen dezelfde ambitie: niet langer onzichtbaar zijn. Samen proberen ze hun angsten te onverwinnen en plekken te veroveren waar ze zich nooit welkom hebben gevoeld.

Zondag 5 december om 22u45 op Canvas.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '