Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Het koppel ging eind vorig jaar uit elkaar.

Channing Tatum en Jessie J zijn na een korte pauze toch terug bij elkaar

De meeste break-ups in Hollywood zijn vaak definitief, maar die van Channing Tatum en Jessie J blijkt dan toch niet zo permanent te zijn. De twee besloten om eind vorig jaar uit elkaar te gaan, maar ondertussen zouden ze toch weer een koppel vormen. Sorry, ladies!


Na bijna twee maanden uit elkaar zijn Jessie J en Channing Tatum officieel weer samen. Dat vertelde een bron aan E! News. ‘Ze hebben een aantal weken apart doorgebracht, maar uiteindelijk hebben ze besloten dat ze toch nog erg veel om elkaar geven’.

Volgens de bron heeft die korte pauze het koppel alleen maar goed gedaan. Zo zou Jessie J momenteel verblijven in het huis van Channing en verder zijn de twee ook erg vrolijk als ze bij elkaar zijn.

Channing en Jessie gingen in november uit elkaar, maar wel als goede vrienden. De ‘Magic Mike’-acteur sloeg vrijwel meteen weer aan het daten, want hij werd op de datingapp Raya gespot. Al blijkt het online daten toch niets voor hem te zijn, want enkele maanden na het nieuws van hun split vormen de twee weer een koppel.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '