Home celebs Hersentumor vastgesteld bij Taylor Swifts moeder: ‘Dit is een moeilijke periode voor...

Hersentumor vastgesteld bij Taylor Swifts moeder: ‘Dit is een moeilijke periode voor ons gezin’

De zangeres maakte het nieuws zelf bekend in een interview met Variety.

taylor swift
© Getty

Fans van Taylor Swift wisten al dat haar mama momenteel tegen kanker vecht, maar gisteren gaf de zangeres een niet zo positieve update over haar gezondheid. In een interview met Variety vertelde Swift namelijk dat er tijdens de behandelingen een hersentumor werd vastgesteld.

In maart vorig jaar onthulde Taylor Swift voor het eerst dat haar mama kanker had. ‘Mijn beide ouders hebben kanker gehad, maar nu moet mijn moeder er opnieuw tegen vechten. Het heeft mij geleerd dat er echte problemen zijn en dat al de rest bijzaak is’, aldus de zangeres in Elle.

Als gevolg van de diagnose besloot Taylor Swift om dit jaar minder op te treden. ‘Dit is een jaar waarin ik veel bij mijn familie moet zijn. Er heersen nog veel vragen, dus ik wou er zeker van zijn dat ik op elk moment naar huis kon’, zo vertelde Swift in een interview met Billboard in december.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Helaas kreeg de zangeres en haar familie niet zo’n goed nieuws over de gezondheid van haar moeder. Zo verscheen er gisteren een artikel in Variety waar Taylor bekendmaakt dat er gedurende de behandeling van haar mama een hersentumor werd vastgesteld. ‘Dit is een erg moeilijke periode voor ons gezin’, klinkt het in het artikel.

Lees ook: