https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home celebs YES WE CAN: Michelle Obama deelt haar ultieme work-outplaylist

YES WE CAN: Michelle Obama deelt haar ultieme work-outplaylist

Zo hou je die goede voornemens misschien toch nog eventjes vol.

michelle obama
© getty

De meeste goede voornemens zijn ondertussen helaas al gesneuveld. De volhouders onder ons die nog een beetje motivatie kunnen gebruiken, krijgen die nu van niemand minder dan Michelle Obama.

Begin deze maand gingen we écht meer bewegen en die eerste weken zagen we eindelijk hoe de binnenkant van de gym eruitzag of voelden we hoe die loopschoenen zaten. Helaas zijn we ondertussen een paar weken verder, en heeft onze stoel die sportoutfit al meer ‘gedragen’ dan wijzelf. Michelle Obama snapt dit maar al te goed. Om ons aan te sporen om deze keer toch vol te houden, deelt ze haar work-outplaylist. Want sporten zonder muziek, dat is zoals een brownie zonder chocolade of zoals een strandvakantie zonder zon.

Yes we can!

De voormalige first lady van Amerika houdt ook van een stevige work-out en daar legt ze een paar goede schijfjes bij op. In haar muziekbibliotheek vinden we onder anderen Bruno Mars, Kanye West, Lizzo, Beyoncé, Cardi B en Ed Sheeran terug.  ‘Deze liedjes geven me altijd die extra boost om mijn zwaarste work-outs te doorstaan’, aldus Michelle op Twitter. Ze lijstte zelfs een aantal liedjes op die perfect passen bij het uitlopen of de cool down.

Ben je van plan om deze week nog eens te sporten? Zet deze liedjes op je smartphone of activity watch en ga ervoor. Zoals haar man Barack het ooit zei: ‘Yes we can!’ Als we nog maar een tiende van de energie van deze power woman kunnen krijgen dankzij deze muzieklijst, dan zijn we tevreden.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: