Home Lifestyle Boeken YES: Michelle Obama lanceert dit jaar nog een vervolgverhaal op haar boek...

YES: Michelle Obama lanceert dit jaar nog een vervolgverhaal op haar boek ‘Becoming’

Het dagboek ligt vanaf eind november in de winkelrekken.

Michelle Obama ‘Becoming'
© Getty

Vorig jaar publiceerde de voormalige first lady Michelle Obama haar memoires in de vorm van haar boek ‘Becoming’, en met succes, want het werd in Amerika het best verkochte boek van het jaar. Dat ze een manusje-van-alles is, bewijst ze nu nog maar eens, want dit jaar mogen we een vervolg op ‘Becoming’ verwachten.

Na het overweldigende succes van haar boek ‘Becoming’ kon de vrouw van de voormalige Amerikaanse president Barack Obama het niet laten om een vervolg te schrijven op haar memoires. Ze keert ook dit jaar terug naar de boekenwinkels, en dat met ‘Becoming: A Guided Journal for Discovering Your Voice’, een soort dagboek dat je moet helpen om je sterker in je schoenen te doen voelen.

45 verschillende talen

In het dagboek staan 150 levensvragen en citaten die voor stof tot nadenken zorgen en je moeten helpen om je eigen verhaal inhoud te geven. ‘Ik hoop dat je dit dagboek zal gebruiken om je ervaringen, gedachten en gevoelens op te schrijven. Zonder oordeel en in al hun onvolkomenheden’, vertelt ze in de inleiding van het boek. ‘We hoeven niet alles te onthouden, maar alles wat we ons herinneren heeft een belangrijke waarde.’

‘Becoming’ zou wereldwijd meer dan 11,5 miljoen keer verkocht zijn en is nu al in 45 talen vertaald. Of het vervolg ook zo’n succes zal zijn, zullen we hoogstwaarschijnlijk dit jaar nog te weten komen, want het wordt op 19 november gelanceerd. Wil je het dagboek als een van de eersten in huis hebben? Dan kan je het hier alvast reserveren!

Lees ook: