https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home celebs ZIEN: Michelle Obama deelt vertederend gezinsportret ter ere van Thanksgiving

ZIEN: Michelle Obama deelt vertederend gezinsportret ter ere van Thanksgiving

Jongste dochter Sasha is bijna onherkenbaar!

michelle obama
© Getty Images

Het is vandaag de vierde donderdag van november, in de Verenigde Staten beter bekend als Thanksgiving Day. Voormalige first lady Michelle Obama deelde een prachtig gezinsportret op Instagram en daarbij valt vooral op hoe erg dochters Sasha en Malia veranderd zijn!

Het is intussen bijna drie jaar geleden sinds Donald Trump Barack Obama opvolgde als president van de Verenigde Staten, maar stiekem missen wij de Obama’s nog steeds.

Gelukkig houden zowel Barack als zijn echtgenote Michelle ons up-to-date van hun nieuwe leven via Instagram. Zo wenste de voormalige first lady haar volgers gisteren alvast een gelukkige Thanksgiving, en dat deed ze met een splinternieuw gezinsportret.

Opvallend is hoe sterk dochters Malia (21) en dan vooral Sasha (18) zijn veranderd. Malia koos voor een casual zomerjurkje en een frisse no-makeuplook. Sasha daarentegen ging full glam in een sexy zwart jurkje mét split en prachtige smokey eyes.

View this post on Instagram

From our family to yours, #HappyThanksgiving!

A post shared by Michelle Obama (@michelleobama) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Ter vergelijking: dit kiekje werd gemaakt in de lente van 2015 ter ere van Pasen. De zusjes Obama zijn hun tienerjaren duidelijk ontgroeid!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Nog meer celebritynieuws: