Home celebs ZIEN: prins Harry en Meghan Markle delen nieuwe huwelijksfoto in emotionele Instagrampost

ZIEN: prins Harry en Meghan Markle delen nieuwe huwelijksfoto in emotionele Instagrampost

Het was gisteren exact twee jaar geleden sinds het koppel hun verloving wereldkundig maakte.

meghan markle
© Getty Images

Gisteren was het exact twee jaar geleden sinds prins Harry (35) en Meghan Markle (38) hun verloving officieel bekend maakten. Dat vierde het koppel met een emotionele Instagrampost waarbij ze zelfs een nooit eerder geziene foto van hun huwelijksdag toonden.

‘Op deze dag, twee jaar geleden, kondigden prins Harry en Meghan Markle het nieuws van hun verloving aan. Sindsdien vierden ze hun huwelijksverjaardag en verwelkomden ze hun zoon Archie‘, staat er onder onderstaande fotogalerij te lezen.

De eerste foto is er eentje van hun verlovingsaankondiging op 27 november 2017, de tweede is een nooit eerder geziene foto vanop hun huwelijk dat plaatsvond op 19 mei 2018. Als derde foto koos het paar voor een kiekje dat werd gemaakt enkele dagen na de geboorte van hun zoon Archie in mei.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

‘We kregen 3 minuten’

Kort nadat @sussexroyal, het officiële Instagramaccount van de hertog en hertogin van Sussex, de post deelde, onthulde fotograaf van dienst Alexi Lubomirski het opmerkelijke verhaal achter de nieuwe huwelijksfoto.

‘Twee jaar geleden werd ik gebeld door Kensington Palace terwijl ik in het ziekenhuis zat te wachten tot een familielid zou wakker worden na een hersenoperatie van 10 uur. Ze vroegen me of ik geïnteresseerd was om samen te werken’, begint de Britse fotograaf met Poolse roots de post.

‘Twee weken later mocht ik de officiële verlovingsportretten maken van de hertog en hertogin van Sussex. Het volgende jaar kreeg ik ook de kans om hun officiële huwelijksportretten te shooten bij Windsor Castle. Dit is er eentje gemaakt in de rozentuin. We kregen 3 minuten om enkele informele foto’s van het gelukkige koppel te maken na de huwelijksreceptie. Blije herinneringen!’

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: