Home celebs ZIEN: Jonas Brothers trommelen hun vrouwen op voor nieuwste videoclip

ZIEN: Jonas Brothers trommelen hun vrouwen op voor nieuwste videoclip

Sophie Turner, Priyanka Chopra en Danielle Deleasa schitteren in 'What A Man Gotta Do'.

jonas brothers
© YouTube @Jonas Brothers

De allernieuwste videoclip van Jonas Brothers is couple goals. Joe, Nick en Kevin deden namelijk beroep op hun liefelijke echtgenotes om mee te spelen in ‘What A Man Gotta Do’.

Jonas Brothers lanceerden zopas hun allernieuwste single ‘What A Man Gotta Do’. Het is net als hun andere hits een heel aanstekelijk nummer waarop je vanzelf begint mee te zingen en zelfs te dansen. Nog toffer dan het liedje is de bijhorende videoclip, want daarvoor deden de drie broertjes beroep op hun prachtige echtgenotes.

© getty

The J Sisters

De drie vrouwen zijn geen onbekenden. Joe Jonas is getrouwd met Sophie Turner, beter bekend als Sansa Stark uit de gigantisch populaire serie ‘Game of Thrones’. Zij doet niet één, maar twee keer mee in de videoclip. De blonde Sophie danst like nobody’s watching met haar echtgenoot, maar haar plaats wordt plots brutaal ingenomen door de zwartharige versie van haarzelf. Sophie en Joe trouwden in mei vorig jaar.

Nick Jonas gaf het jawoord aan Priyanka Chopra. De actrice is wereldberoemd door haar rollen in onder andere ‘Quantico’ en ‘Baywatch’. De twee stapten in december 2018 in het huwelijksbootje.

Kevin Jonas tot slot is in het echt verbonden met Danielle Deleasa. Zij is de minst bekende partner van de drie. Nochtans is het koppel al tien jaar getrouwd en hebben ze samen twee kindjes. Ze schitterde wel in ‘Married to Jonas’, een realityreeks over hun huwelijk die vroeger op televisie werd uitgezonden.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De drie echtgenotes komen net als de broertjes bijzonder goed overeen. Ze hebben zelfs een bijnaam: the J Sisters. De opnames van deze video waren dan ook ongetwijfeld enorm amusant, en dat is er aan te zien! De clip werd ondertussen al meer dan 2,5 miljoen keer bekeken. Deze schijf wordt waarschijnlijk opnieuw een groot succes.

Lees ook: