Home Lifestyle ZALIG: Jonas Brothers maken hilarische remake van ‘Friends’-intro

ZALIG: Jonas Brothers maken hilarische remake van ‘Friends’-intro

De Jonas Brothers zullen ons, net zoals de cast van ‘Friends’, voor eeuwig nauw aan het hart liggen. Om de 25ste verjaardag van ‘Friends’ in stijl te vieren, maakten de drie broers een remake van de intro en het nummer ‘I’ll Be There for You’ en het resultaat is geweldig!

Het was gisteren exact 25 jaar geleden dat de eerste ‘Friends’-aflevering op televisie verscheen. Hoewel de Jonas Brothers toen nog piepjong waren, wilden ook zij het jubileum in stijl vieren en dat deden ze op een wel heel speciale manier: ze maakten een remake van de o zo populaire intro van de sitcom.

Lettertype

Het resultaat is een mix tussen hun videoclip van het nummer ‘Sucker’ en de originele intro van de serie. Er werd geknipt en geplakt met hun eigen beeldmateriaal en er werden een aantal scènes aan de remake toegevoegd om het plaatje compleet en ‘Friends’-vriendelijk te maken.

Samen met Sophie Turner, Priyanka Chopra en Danielle Jonas knoeiden de ‘Sucker’-zangers met het themalied en natuurlijk mocht ook het originele lettertype uit de wereldberoemde ‘Friends’-intro niet ontbreken. Het enige verschil? Hun kledij is net iets opvallender dan de kledingstukken die de originele cast 25 jaar geleden droeg en ook de populaire sofa is zoek. Onze favoriet blijft dan toch nog altijd de versie met Chandler, Phoebe, Ross, Monica, Rachel en Joey!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: