Home celebs Hilary Duff verklapt spijtig nieuwtje over ‘Lizzie McGuire’-reboot

Hilary Duff verklapt spijtig nieuwtje over ‘Lizzie McGuire’-reboot

'We wilden dat het een klein beetje pijnlijk zou zijn voor iedereen, en het zal blijven pijn doen.'

Lizzie McGuire
© Getty

Eind vorige maand kondigde Disney aan dat er nieuwe afleveringen van ‘Lizzie McGuire’ gemaakt worden, met Hilary Duff als de volwassen versie van ons tieneridool Lizzie. Duff verklapte ondertussen al wat meer over de reboot, en wat ze zei zal vele fans teleurstellen.

Toen de ‘Lizzie McGuire’-reboot aangekondigd werd, vertelde hoofdrolspeelster Hilary Duff al dat Lizzie ondertussen ‘een volwassen vrouw is met een job, een groter schoenenbudget en een vriend die een populair restaurant uitbaat’. Vooral dat laatste deed onze oren flapperen. Echte fans dachten uiteraard onmiddellijk aan Gordo, Lizzies beste vriend die eigenlijk veel meer dan gewoon een vriend had moeten zijn. Toch?

Duff aarzelde in een recent interview met Vulture echter niet om die hoop volledig te verpulveren. Gordo is niet de man met wie volwassen Lizzie samen is, en Duff vindt dat nieuws helemaal niet zo hartverscheurend als de rest van de wereld. ‘Het feit dat ze toch niet samen zijn, is wat ik er net zo goed aan vind’, vertelt ze aan Vulture. ‘Zo blijft Gordo die persoon waarvan je je afvraagt: was hij de ware? Zal het ooit gebeuren? Je blijft het je afvragen. We wilden dat het een beetje pijnlijk was voor iedereen, en het zal blijven pijn doen.’

De actrice verzacht de pijn door erbij te zeggen dat ze heel erg hoopt dat Gordo, gespeeld door Adam Lamberg, wel deel zal uitmaken van de reboot. ‘Ik hoop echt dat hij erbij zal zijn. We hebben al zitten nadenken over hoe alles er moet uitzien en we hebben de grote lijnen van het seizoen uitgezet, en het is heel belangrijk dat hij er op z’n minst voor een deel bij is.’ Op Adam Lambergs cv zien we sinds 2008 geen acteerjobs meer staan, dus de kans is groot dat de ondertussen bijna 35-jarige man zijn acteercarrière opgaf. Laat ons hopen dat hij voor ‘Lizzie McGuire’ een uitzondering maakt.

Meer series om naar uit te kijken: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.