Home Lifestyle 25 JAAR ‘FRIENDS’: dit personage zou het populairste lid van de crew...

25 JAAR ‘FRIENDS’: dit personage zou het populairste lid van de crew zijn

Laat ons in de poll weten met welk personage jij weleens op date zou willen gaan!

Feest, want onze favoriete sitcom ‘Friends’ blaast vandaag 25 kaarsjes uit. Het is namelijk exact 25 jaar geleden dat we Ross, Joey, Rachel en co voor het eerst in hun appartementje aan het werk zagen. Om het jubileum op een speciale manier te vieren, deed de website LADbible een rondvraag naar ons favoriete ‘Friends’-personage.

En wat bleek? Niet Rachel, Ross of Monica, maar wel Chandler ging met de gouden medaille lopen. De website plaatste een poll op Twitter en liet de fans zelf beslissen wie ze het allertofste personage vonden. Waarom de enquête zo interessant was? Volgens LADbible kunnen we de ‘Friends’-fans in twee categorieën onderverdelen: de fans die elke aflevering minstens vijf keer gezien hebben en de fans die sporadisch een aflevering bekijken, maar wel doen alsof ze alles van de serie afweten.

Eerlijk?

Meer dan 20.000 mensen brachten hun stem uit. Monica kreeg in haar halve finale – tot onze grote spijt – amper 5% van de stemmen. Phoebe belandde op de voorlaatste plaats met 10% van de stemmen. In de kwartfinale verloor Rachel van Chandler en Ross van Joey. Amper 19% van de fans stemde voor Rachel en 30% voor Ross. In de finale werden Joey  en Chandler tegenover elkaar geplaatst. Joey behaalde 44% van de stemmen, wat betekent dat winnaar Chandler met 56% van de stemmen ging lopen.

Toch bleven de meningen ook na de uitslag heel verdeeld. Zo tweette iemand ‘Elk antwoord dat anders is dan “Chandler” is verkeerd’, terwijl een andere fan het dan weer opnam voor Ross: ‘Hier komt de vlaag van kritiek op Ross, maar eigenlijk was hij wel de beste.’ Een derde twitteraar pakte het dan weer diplomatisch aan: ‘Jammer genoeg kan je gewoon niet kiezen! Elk personage heeft een uniek karakter en je kan ze onmogelijk met elkaar vergelijken.’

Welk personage ligt bij jou nauw aan het hart? Laat het ons hieronder weten!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.