Home celebs YAY: de Jonas Brothers komen opnieuw naar ons land

YAY: de Jonas Brothers komen opnieuw naar ons land

Zet 8 februari al maar in het vetjes in je agenda.

Het is bijna 10 jaar geleden, maar de Jonas Brothers komen opnieuw naar België! Op 8 februari kunnen we de 3 knapperds bewonderen en de longen uit ons lijf schreeuwen in de Lotto Arena.

De Jonas Brothers zijn terug van weggeweest! Nick, Joe en Kevin zijn een tikkeltje ouder geworden, maar de jaren zijn lief geweest voor hen. De pubers waar we als kleine meisjes verliefd op waren, zijn uitgegroeid tot drie knappe mannen. Wat gelukkig niet veranderde, is hun heerlijke stem en goede sound. Hun nieuwste single ‘Sucker’ scoort enorm goed en de mannen zijn nu van plan om op tournee te gaan met het nieuwe album ‘Happiness Begins’.

Feestje

Ze starten hun tour in Noord-Amerika en Mexico, en goed nieuws voor alle fans – nieuwe of die van het eerste uur – , want de Jonas Brothers zullen ook halt houden in ons Belgenlandje. Volgend jaar, op zaterdag 8 februari, staat het populaire trio in de Lotto Arena in Antwerpen. Het is bijna tien jaar geleden dat ze in België optraden, dus het wordt sowieso een feestje dat je niet mag missen.

De ticketverkoop start nu donderdag 6 juni om 10 uur op deze website. Kaartjes zijn al beschikbaar vanaf 45,30 euro. Zet die dag in het vetjes in je agenda, want we hebben het gevoel dat de tickets vlot over de ‘toonbank’ zullen gaan. Succes!

Lees ook: