Home celebs JEUGDSENTIMENT: de Jonas Brothers maken een heuse comeback

JEUGDSENTIMENT: de Jonas Brothers maken een heuse comeback

Nick, Joe en Kevin Jonas werken aan nieuwe muziek én een eigen documentaire.

© photonews
© photonews

Er doen al langer geruchten de ronde dat de Jonas Brothers opnieuw samen zullen komen. Allemaal praatjes, tot nu. De Britse krant The Sun bericht dat Nick, Joe en Kevin Jonas de handen weer in elkaar slaan en dat die langverwachte comeback er nu dus echt komt. Nieuwe muziek én een documentaire, iets om naar uit te kijken?

De Amerikaanse boyband splitte in 2013. Daarna bleef het verdacht stil rond Jonas Brothers. Gelukkig komt daar binnenkort verandering in: de drie broers plannen namelijk een comeback.

Hoe het allemaal begon

Voor de broers begon het allemaal in 2005. Naast popster Demi Lovato zongen ze de pannen van het dak in ‘Camp Rock’, een muzikale productie van Disney. Jarenlang prijkten hun posters in de kamers van ontelbaar veel tienermeisjes. Uit dat succes putten Nick, Joe en Kevin een muzikale carrière. Met succes! Jonas Brothers verkocht maar liefst 20 miljoen platen wereldwijd.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

In 2013, enkele jaren na hun hoogdagen, planden ze al een tour met een compleet nieuw imago. Maar door meningsverschillen over de muzikale weg die ze wilden inslaan, besloten de broers officieel een punt te zetten achter hun muziekcarrière als trio. Twee dagen voordat ze op tour zouden vertrekken, cancelden ze plots alle optredens, tot grote spijt van hun wereldwijde fanbase.

Documentaire

Wat later stampte Nick een solocarrière uit de grond en Joe richtte zijn eigen band DNCE op. DNCE ken je misschien van het nummer ‘Cake By The Ocean’, hun hit uit 2015. In tegenstelling tot zijn twee broers, besloot Kevin het over een andere boeg te gooien, hij werkt momenteel als ondernemer.

‘Na het succes van hun solomuziek en eigen projecten, hebben de Jonas Brothers het gevoel dat dit het juiste moment is om weer samen te komen’, schrijft The Sun. Er liggen naar verluidt plannen op tafel om een hele documentaire aan hun comeback te wijden. Wanneer hun eerste muziek zal uitkomen, is momenteel nog onduidelijk.

Lees ook: