Home celebs OOPS: Lady Gaga slaat bal volledig mis met nieuwste tattoo

OOPS: Lady Gaga slaat bal volledig mis met nieuwste tattoo

Ze liet het foutje wel onmiddellijk rechtzetten.

© photo news

Lady Gaga liet onlangs een tattoo zetten van de muzieknoten G A G A, maar helaas stond er een immens grote fout in de tekening.

Lady Gaga vierde valentijn met twee nieuwe tattoos. Op haar ruggengraat prijkt nu een grote roos met de woorden: ‘la vie en rose’. Een eerbetoon aan haar personage Ally die deze Franse chanson van Édith Piaf zingt in de film ‘A Star Is Born’. Het was ook omdat regisseur en haar tegenspeler Bradley Cooper Gaga dit liedje hoorde zingen op een event dat hij aan haar dacht voor de rol. Als tweede tatoeage liet ze samen met haar manager Bobby Campbell op haar arm de muzieknoten G A G A zetten in een notenbalk, maar daar liep het helaas mis.

Een notenbalk telt normaal vijf lijnen, en de zangeres liet er maar vier zetten. Een opmerkzame fan liet dit aan Gaga weten op haar Instagrampagina. Ze nam het gelukkig goed op, maar ze schaamde zich wel dood. ‘Wat een dronken muzikale crisis’, schreef ze als reactie. ‘Ik studeerde notenleer… Dat gebeurt er dus als je dronken een tattoo laat zetten.’ Ze had blijkbaar te veel tequila gedronken, oops!

Ze liet het foutje onmiddellijk rechtzetten bij de tattoo artist, en nu pronkt er een correcte notenbalk op haar beroemde lichaam. ‘Muzikale crisis afgewend’, lacht Gaga in een video die ze daarna op haar sociale media postte. ‘We zijn oké, de vijfde lijn is terug. Sorry muziek!’

‘Als muziekstudent ben ik in shock, als iemand die plezier heeft met vrienden ben ik opgelucht’, schreef ze nog onder het filmpje. Zo zie je maar, zelfs Lady Gaga is maar een mens die af en toe foutjes maakt én af en toe te veel drinkt.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.