Home celebs Moeder Demi Lovato over de gezondheid van haar dochter: ‘Ze is 90...

Moeder Demi Lovato over de gezondheid van haar dochter: ‘Ze is 90 dagen nuchter’

'Ik ben ontzettend trots op haar', aldus haar moeder Dianna.

Demi Lovato
Photonews

Eind juli werd Demi Lovato opgenomen in het ziekenhuis na een overdosis drugs. Kort na haar opname vertrok Demi naar een afkickkliniek, maar sindsdien kregen we maar weinig updates. Nu heeft haar moeder in een radio-interview meer details over haar gezondheid vrijgegeven.

Heel de wereld voelt al maanden mee met Demi Lovato. Na haar overdosis eind juli werd de zangeres opgenomen in een afkickkliniek. Hier vecht ze nu tegen haar verslaving. Omdat het voor Demi belangrijk is om weer beter te worden, focust ze zich vooral op zichzelf. Na haar ontslag uit het ziekenhuis kregen we dan ook maar weinig updates over haar huidige situatie. Toch heeft haar moeder Dianna enkele details vrijgegeven in een radio-interview.

90 dagen nuchter

Vorige week was Dianna De La Garza te gast bij het radioprogramma van Maria Menounos. In het interview ging het vooral over haar dochter en haar moeder had positief nieuws voor alle fans. ‘Ze is nu 90 dagen nuchter’, aldus de moeder van de zangeres. Daarnaast vertelt ze ook hoe ontzettend dankbaar en trots ze is op haar dochter. ‘Het is hard werken en het is absoluut niet makkelijk. Je kan geen kortere weg nemen’.

Verder vertelde haar moeder ook dat ze wist dat haar dochter niet langer nuchter was, maar dat ze geen idee had van hoe erg de situatie precies was. Dat Demi was opgenomen in het ziekenhuis had ze ook niet van de politie gehoord, maar via een reeks sms’jes van bezorgde vrienden. ‘Ik zag het net op TMZ en het spijt me zo’, las ik als eerste. Het is pas later dat ze telefoon kreeg van de assistente van Demi.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.