Home celebs Demi Lovato kreeg in het ziekenhuis bezoek van haar ex-vriend Wilmer Valderrama

Demi Lovato kreeg in het ziekenhuis bezoek van haar ex-vriend Wilmer Valderrama

De twee hadden een relatie van 2010 tot 2016.

Demi Lovato
Photonews

Dinsdagavond kregen we het vreselijke nieuws te horen dat Demi Lovato opgenomen was in het ziekenhuis na een vermoedelijke overdosis heroïne. Op sociale media kwamen er meteen heel wat steunbetuigingen binnen en de zangeres heeft nu ook bezoek gehad van haar  ex-vriend Wilmer Valderrama.

Demi Lovato zou na haar spoedopname in het ziekenhuis weer bij bewustzijn zijn. ‘Demi wordt omringd door haar familie die iedereen wil bedanken voor de liefde, gebeden en steun’, liet haar vertegenwoordiger weten in een statement. Over de oorzaak – vermoedelijk gaat het om een overdosis heroïne – werd er niks gezegd.

Steun van familie en vrienden

De zangeres krijgt ondertussen ontzettend veel steun van haar naaste omgeving. Daarnaast zijn op sociale media ook al haar fans en andere celebs erg begaan met haar. Zo kreeg Demi al snel bezoek van haar ex-vriend Wilmer Valderrama. Bij E! News hebben ze foto’s gekregen waar je zijn auto ziet aan het ziekenhuis waar Demi Lovato momenteel verblijft.

Volgens de Amerikaanse website kwam hij woensdagnamiddag toe en werd hij door de security opgepikt op de parking voor het personeel. E! News schrijft verder dat hij zo’n twee uur gebleven is en dat hij er zeer triest uitzag. ‘Hij was somber, stil en je kon zien dat hij in een zeer serieuze beu was. Verder is hij alleen aangekomen en ook weer vertrokken’.

Wilmer is de eerste beroemdheid die haar komt bezoeken in het ziekenhuis. De twee waren gedurende zes jaar een koppel, maar besloten om twee jaar geleden toch een punt te zetten achter hun relatie. Wel zijn ze altijd goede vrienden gebleven.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.