Home celebs ‘Demi Lovato opgenomen in het ziekenhuis na overdosis heroïne’

‘Demi Lovato opgenomen in het ziekenhuis na overdosis heroïne’

De huidige toestand van de zangers is onbekend.

Demi Lovato
Photonews

Het gaat van kwaad naar erger met Devi Lovato. Eind juni heeft de zangeres bekendgemaakt dat ze na zes jaar zonder een druppel alcohol weer hervallen is. Nu schrijft de Amerikaanse website TMZ dat Demi opgenomen is in het ziekenhuis na een overdosis heroïne.

In maart was Demi Lovato zes jaar nuchter, maar ondertussen gaat het niet meer zo goed met de zangeres. In haar single ‘Sober’, die ze eind juni voorgesteld heeft, liet ze weten dat ze hervallen is. ‘Mama, het spijt me zo / Ik ben niet langer nuchter’, klinkt het in de tekst.

Overdosis

Verder beloofde Demi haar fans in het nummer dat ze de nodige hulp zou zoeken. Toch gaat het allesbehalve goed met zangeres. Zo schrijft TMZ dat ze opgenomen is in het ziekenhuis na een mogelijke overdosis. Ze zou ergens in de namiddag afgevoerd zijn, maar haar huidige toestand is niet geweten.

Het politiedepartement van Los Angeles heeft aan The Hollywood Reporter bevestigd dat ze rond 11u39 een telefoontje gekregen hebben. Wel hebben ze geen naam of een specifieke substantie genoemd, maar volgens de Amerikaanse website zou het om heroïne gaan.

Heb je vragen over zelfdoding of wil je met iemand praten? Dat kan gratis en anoniem op www.zelfmoord1813.be of www.tele-onthaal.be. Bellen kan op de nummers 1813 (Zelfmoordlijn) of 106 (Tele-Onthaal).

Nog meer lezen over Demi: