Home celebs Demi Lovato bekent dat ze hervallen is in nieuwste single

Demi Lovato bekent dat ze hervallen is in nieuwste single

In maart vierde de zangeres nog dat ze zes jaar nuchter was.

Demi Lovato
Instagram: ddlovato

Op donderdagochtend maakte Demi Lovato haar nieuwste single bekend op Instagram en Twitter. Het nummer kreeg de titel ‘Sober’ met zich mee, en in de lyrics biecht de zangeres op dat ze na zes jaar zonder een druppel alcohol weer hervallen is.

‘My truth… #sober out now’, klinkt het onder de Instagrampost, en de tekst van het nummer liegt er niet om. Zo zingt Demi Lovato onder andere: ‘Mama, het spijt me zo / Ik ben niet langer nuchter’. Daarnaast verontschuldigt de zangeres zich ook bij haar fans. ‘Ik wil een rolmodel zijn, maar ik ben ook maar een mens. Gelukkig verzekert Demi ons in het nummer dat ze de nodige hulp zal zoeken: ‘Ik beloof dat ik het nodige zal doen / Dit was echt mijn bedoeling niet’.

‘Sober’

Sober’ komt er nadat Demi drie maanden geleden vierde dat ze zes jaar nuchter was. Zo vertelde ze in maart nog dat ze op een dag wodka aan het drinken was uit een flesje Sprite, en dat om negen uur ’s ochtends. ‘Ik was aan het overgeven in mijn auto en ik weet nog hoe ik dacht: zo kan het niet verder. Ik moet echt iets veranderen.’

My truth… #sober out now

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Demi is altijd open en eerlijk geweest over haar problemen. Zo bood ze eerder dit jaar therapiesessies aan aan haar fans terwijl ze op tournee was. ‘Ik weet hoe belangrijk het is om mijn platform te gebruiken om anderen te helpen. Ook wil ik mijn verhaal delen in de hoop dat ik zo mensen kan inspireren om beter te worden.’

Nog meer lezen over Demi: