Home celebs Demi Lovato is weer bij bewustzijn en herstelt in ziekenhuis na ‘overdosis...

Demi Lovato is weer bij bewustzijn en herstelt in ziekenhuis na ‘overdosis heroïne’

'Een deel van de informatie die in de media kwam, is niet correct.'

© PhotoNews

Een vertegenwoordiger van Demi Lovato bevestigt dat de popzangeres herstelt in het ziekenhuis nadat ze er gisteren in allerijl werd opgenomen. Demi zou weer bij bewustzijn zijn: ‘Demi wordt omringd door haar familie die iedereen wil bedanken voor de liefde, gebeden en steun. Een deel van de informatie die in de media kwam, is niet correct. Demi’s familie zou graag privacy hebben en speculaties beperken. Demi’s gezondheid en herstel is nu het belangrijkste.’

Overdosis heroïne niet bevestigd

Demi Lovato’s vertegenwoordiger loste verder niks over de oorzaak van de ziekenhuisopname. Het ziekenhuis zelf bevestigt dat ze dinsdagvoormiddag om 11u22 plaatselijke tijd een telefoontje kregen en meteen daarna een ’25-jarige vrouw die in Demi’s gebouw woont’ naar het ziekenhuis voerden. Zowel TMZ als People beweerden dat Demi werd opgenomen na een overdosis heroïne.

Heb je vragen over zelfdoding of wil je met iemand praten? Dat kan gratis en anoniem op www.zelfmoord1813.be of www.tele-onthaal.be. Bellen kan op de nummers 1813 (Zelfmoordlijn) of 106 (Tele-Onthaal).

Lees ook: