Home celebs ZIEN: Will Smith speelt taxichauffeur en haalt prank uit met nietsvermoedende passagiers

ZIEN: Will Smith speelt taxichauffeur en haalt prank uit met nietsvermoedende passagiers

Een verrassing die uiteraard op heel wat geschreeuw, gegiechel en geknuffel kan rekenen.

will smith
© youtube @will smith

Will Smith en Lyft, een taxidienst net als Uber, haalden samen een geniale prank uit. In ‘Bad Boys for Lyft’ krijgen enkele nietsvermoedende passagiers een wel héél speciale taxichauffeur.

Stel je eens voor: je bestelt een taxi en niemand minder dan Will Smith komt je met zijn luxueuze Porsche oppikken. Klinkt als een droom? Wel, voor een aantal mensen in Miami werd deze werkelijkheid. Ze deden beroep op Lyft, een taxidienst net zoals Uber, en de wereldbekende acteur zat achter het stuur!

Promostunt

Een verrassing van formaat die uiteraard op heel wat geschreeuw, gegiechel en geknuffel kon rekenen. Mateo belt zijn lief die een gigantisch grote fan is van ‘Bad Boys’, Zakiyya krijgt enkele ‘politietips’, Alex leert hoe een echte bad boy criminelen aanpakt en Mira zit niet echt op haar gemak als hij de gaspedaal stevig induwt. Will haalde de prank uit als een promostunt voor zijn allernieuwste film ‘Bad Boys for Life’. Niet dat de blockbuster in wording nog veel reclame nodig heeft, want hij is nu al een gigantisch groot succes!

De kans dat jij en ik ooit worden opgepikt door bad boy Will is helaas heel klein. Wil je toch een beetje in zijn gezelschap vertoeven? Dan kan je altijd naar ‘Bad Boys for Life’ gaan kijken. Of je kan Adil El Arbi en Bilall Fallah vragen dat ze jou meenemen naar Amerika als ze ‘Bad Boys 4’ mogen draaien. A girl can try

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.