Home celebs ZIEN: Dua Lipa haalt prank uit met nietsvermoedende voorbijgangers in een supermarkt

ZIEN: Dua Lipa haalt prank uit met nietsvermoedende voorbijgangers in een supermarkt

De zangeres droeg een pruik, een bril en onopvallende zwarte kledij.

dua lipa
© getty & youtube @TheEllenShow

Dua Lipa nam op vraag van presentatrice Ellen DeGeneres een aantal mensen goed beet in een supermarkt. De zangeres vermomde zichzelf en citeerde liedjesteksten aan de nietsvermoedende shoppers.

Dua Lipa die op haar gemakje en vooral ongestoord boodschappen doet in een lokale supermarkt. Het is een scenario dat heel onwaarschijnlijk lijkt aangezien de zangeres de ene na de andere hit scoort en daardoor ondertussen wereldbekend is. Toch is dat precies wat zich onlangs afspeelde ergens in Amerika, al zat er natuurlijk wel een addertje onder het gras.

Hilarisch resultaat

Presentatrice Ellen DeGeneres had aan Dua gevraagd of ze deel wilde uitmaken van een prank die steeds terugkeert in de talkshow. Daarbij citeert een schrijfster van ‘The Ellen Show’ liedjesteksten aan nietsvermoedende winkelaars in een supermarkt. Dit keer kreeg Lauren dus hulp van niemand minder dan Dua! Die laatste was natuurlijk goed vermomd. Ze droeg een lange, lichtbruine pruik, een bril en onopvallende zwarte kledij.

Echte fans zouden haar uiteraard nog altijd herkennen, zeker omdat haar tattoos wel nog zichtbaar waren. Maar deze shoppers vielen volledig uit de lucht toen Dua plots dingen zei zoals ‘Heeft het liefdesverdriet me veranderd? Misschien. Maar kijk waar ik vandaag sta’ en ‘Iets in jou liet de hemel in mij los’. Het resultaat is hilarisch, zeker wanneer sommige klanten echt meegaan in het ‘verhaaltje’.

Dua zelf vond het een geweldige ervaring. ‘Alleen voor ‘The Ellen Show’ kon ik genoeg moed opbrengen om dit te doen’, schreef de zangeres op Instagram. ‘Ik heb me enorm geamuseerd.’

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.