Home Lifestyle Ellen DeGeneres verrast holebikoppel wiens ouders niet naar hun trouw willen komen

Ellen DeGeneres verrast holebikoppel wiens ouders niet naar hun trouw willen komen

Kate vroeg via Twitter aan de presentatrice of zij haar dan naar het altaar wil begeleiden.

© YouTube @TheEllenShow

Kate vroeg haar vriendin Sarah onlangs ten huwelijk voor de Eiffeltoren. Helaas willen haar ouders niet naar het huwelijk komen omdat ze de geaardheid van hun dochter niet goedkeuren. Kate schreef dit in een tweet naar Ellen DeGeneres en de presentatrice schoot onmiddellijk te hulp.

Het huwelijksaanzoek was er een vanuit de boekjes. Sarah en Kate hadden hun allermooiste jurk aan voor een fotoshoot pal voor de Eiffeltoren toen die laatste plots helemaal onverwacht op een knie ging zitten om de liefde van haar leven ten huwelijk te vragen. Het leverde prachtige beelden op van het nog prachtigere koppel. Helaas hangt er ook een grote donderwolk boven dit sprookje, want de ouders van Kate kunnen haar geaardheid niet aanvaarden en willen bijgevolg niet naar hun trouwfeest komen.

Grote idool

Voor Kate is dit natuurlijk hartverscheurend, en ze riep via Twitter de hulp in van haar grote idool Ellen DeGeneres. ‘Ik heb iemand nodig die me naar het altaar wil begeleiden en die de vader-dochterdans met mij wil doen. Kom alsjeblieft’, schreef ze in een tweet gericht naar de presentatrice met daarbij enkele mooie foto’s van het aanzoek. Het bericht werd massaal geliked, gedeeld en ging viraal.

Ellen staat bekend om haar gouden hart en ze nodigt regelmatig mensen uit die een grote hit zijn op sociale media. Zo viel haar oog ook op dit schattige koppel en besloot ze de twee uit te nodigen in haar populaire talkshow ‘The Ellen Show’. De vrouwen dachten dat ze gewone toeschouwers waren in het publiek tot Ellen hen plots tot hun grote verrassing aankondigde als haar nieuwe gasten.

Knuffels, tranen én huwelijkscadeaus

Na enkele knuffels en nog meer traantjes deden de twee hun emotionele verhaal. ‘Mijn zussen en broers aanvaarden me volledig zoals ik ben’, vertelt Kate. ‘Maar mijn ouders jammer genoeg helemaal niet.’ Dat brak Ellen haar hart, want om het in haar eigen wijze woorden te zeggen: ‘Iedereen verdient liefde.’ Amen!

Ellen kan er helaas niet bij zijn op het trouwfeest, maar ze zorgde wel voor een levensgrote kartonnen versie van zichzelf die bovendien nog eens tissues aanreikt voor de tranen die ongetwijfeld zullen vloeien op dat mooie moment. Ze had natuurlijk ook nog een écht huwelijkscadeau voor het koppel. Een grote doos verscheen op het toneel en daarin zaten alle familieleden en vrienden die Kate wél alle geluk gunnen.

Grote cheque

Naast Ellen had ook Sarah nog een grote surprise voor haar partner. Kate was haar te snel af met haar aanzoek, want stiekem was zíj dat ook al een jaar aan het voorbereiden. Ze besliste dus om Kate toch nog zelf ten huwelijk te vragen voor de ogen van hun familie, vrienden, hun grootste rolmodel Ellen en natuurlijk honderdduizenden kijkers van over de hele wereld. ‘Ik kan niet wachten om de rest van mijn leven met je door te brengen’, aldus Sarah. ‘Wil je mijn vrouw zijn?’

Ellen liet de twee vrouwen naar haar show komen omdat ze iedereen die in een gelijkaardige situatie zit, wil laten zien dat ze wél door heel veel mensen geliefd worden en dat ze trots mogen zijn op wie ze zijn. Ze stuurde Kate en Sarah bovendien niet met lege handen naar huis. De tortelduifjes kregen nog een cheque ter waarde van 25.000 dollar om van hun huwelijk een groot feest te maken. Z’n envelopje is op ons eigen trouwfeest ook wel welkom…

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.