Home Lifestyle 15 series om met je lief te kijken als jullie het niet...

15 series om met je lief te kijken als jullie het niet eens geraken

Geen geruzie meer om de afstandsbediening!

© Shutterstock
Het kan soms uren in beslag nemen om te beslissen welke serie jullie samen zullen kijken. Hij wil niet naar ‘Pretty Little Liars’ kijken, terwijl jij weigert om de hele avond naar de flauwe moppen in ‘Blackadder’ te luisteren. Flair to the rescue: er zijn gelukkig heel wat series die je wél samen met je lief kan kijken. Wij lijsten ze hieronder voor je op!
1 / 15
House of Cards
Masters of Sex
Bodyguard
Narcos
New Girl
Orange Is the New Black
Suits
Homeland
The Crown
Ozark
Peaky Blinders
La Casa de Papel
Friends
The Handmaid’s Tale
The Haunting of Hill House
House of Cards
House of Cards

In ‘House of Cards’ volg je de politieke avonturen van Francis ‘Frank’ Underwood en zijn echtgenote Claire. De verborgen boodschap in de serie: met twee geraak je verder. Toeval?

Masters of Sex
Masters of Sex

Ideaal als inleidend voorspel! ‘Masters of Sex’ vertelt het verhaal van de pioniers, William Masters en Virginia Johnson, van de studie van de menselijke seksualiteit. De serie onthult seksuele experimenten die op echte koppels uitgevoerd werden, en we lachen met het feit dat ze in de jaren 50 geloofden dat baby’s maken niets met seks te maken had.

Bodyguard
Bodyguard

Mag er een beetje spanning in zitten? ‘Bodyguard’ gaan over een oorlogsveteraan die een terreuraanslag helpt te verijdelen en aangesteld wordt om een politica te beschermen die een voorstander was van het conflict waarin hij vocht.

Narcos
Narcos

Narcos beschrijft het leven van Pablo Escobar, de meest befaamde drugshandelaar uit de jaren 80. Het verhaal is ongelofelijk maar waar en de perfecte afwisseling tussen fictie en echte beelden zal zowel jou als je lief in de ban houden.

New Girl
New Girl

We love de sukkelige maar schattige Jess die een appartement deelt met drie (af en toe) vrijgezelle mannen. Je lief zal vooral oog hebben voor de ongelofelijk knappe Jess en Cece, maar samen kunnen jullie lachen met de hilarische oneliners van vrouwenversierder Schmidt.

Orange Is the New Black
Orange Is the New Black

Vuilbekkerij, af en toe wat pillow talk en veel, heel veel vetes in een vrouwgevangenis. Zo kan je ‘Orange Is the New Black’ het best omschrijven. Wie de serie nog niet gezien heeft, moet daar dringend werk van maken. Kleine waarschuwing op voorhand: eens je begint te kijken is er geen stoppen aan. Waarom moet je lief meekijken? Supercliché, maar daarom niet minder waar: er wordt flink wat gekust onder de vrouwen in de serie. Iets wat je lief zeker zal weten te prikkelen!

Suits
Suits

In ‘Suits’ volgen we Harvey Specter en Mike in hun strijd om het te maken als topadvocaat in Amerika. Een moderne, hete versie van Ally McBeal dus een beetje. Wij kijken mee voor de knappe koppen van Gabriel Macht (kwijl) en Patrick J. Adams (kwijl, kwijl). Je lief bezwijkt ongetwijfeld voor de adembenemende Meghan Markle.

Homeland
Homeland

Homeland is een thriller over terrorisme waarin zich ook een liefdesverhaal mengt. Jullie zullen om dezelfde redenen van de serie houden: het zit gewoon supergoed in elkaar. Plus: je kan in de armen van je liefste duiken als het allemaal een beetje eng wordt.

The Crown
The Crown

Je lief mag de Britse royals dan gigantisch oninteressant vinden, de serie ‘The Crown’ is dat allerminst. Misschien blaas je je lief wel omver met het feit dat de serie meer dan 100 miljoen pond gekost heeft om te maken. Plus: iedereen die begint aan de reeks is hooked vanaf het eerste moment. En is dat niet wat we allemaal zoeken in een nieuwe serie?

Ozark
Ozark

Een financieel adviseur verhuist met zijn gezin van Chicago naar de Ozarks in Missouri, waar hij binnen vijf jaar 500 miljoen dollar moet witwassen voor een drugsbaas. Over hoe familie elkaar steunt in moeilijke tijden.

Peaky Blinders
Peaky Blinders

‘Peaky Blinders’ wordt ongetwijfeld een van de favorieten van je vriendje. Het gaat over Britse gangsters in Birmingham na de Eerste Wereldoorlog. Oké, het is een actieserie, maar we beloven je dat het er niet té bloederig aan toegaat. De serie heeft een aangrijpende verhaallijn, aimabele personages en de maffiabaas, Tommy Shelby, is ook erg leuk om naar te kijken 😉

La Casa de Papel
La Casa de Papel

Hit van het moment is ‘La Casa de Papel’. Acht dieven sluiten zichzelf en hun gijzelaars op in de Koninklijke Munt van Spanje terwijl een crimineel meesterbrein de politie manipuleert om zijn plan uit te voeren. Laat de taal zeker in het Spaans staan, maakt het net dat tikkeltje zwoeler.

Friends
Friends

Klassieker der klassiekers is ongetwijfeld ‘Friends’. Of je de hele reeks nu al gezien hebt en opnieuw wil kijken, of je slechts enkele afleveringen gezien hebt: ‘Friends’ blijft een gigantisch leuke serie om samen met je lief te kijken. Flinke dosis humor met een vleugje romantiek: what’s not to like?

The Handmaid’s Tale
The Handmaid’s Tale

‘The Handmaid’s Tale’ is niet alleen een kijkcijfersucces geweest in Amerika, de serie haalde maar liefst acht Emmy-awards binnen. Is dat geen reden genoeg is om ‘m zeker een kans te geven?

The Haunting of Hill House
The Haunting of Hill House

Duisternis, disfunctionaliteit, verdriet en heel veel geesten. Sommige huizen zijn niet bedoeld om in te wonen. In flashbacks worden de leden van een gebroken gezin geconfronteerd met enge herinneringen aan hun oude huis en de vreselijke gebeurtenissen die hen hebben verdreven. Met momenten supereng, dus ideaal om dicht tegen je lief te kruipen of zijn hand vast te nemen als het wat te erg wordt!

Foto’s: Netflix, IMDB, Hulu

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.