Home Lifestyle 15 series om met je lief te kijken als jullie het niet...

15 series om met je lief te kijken als jullie het niet eens geraken

Geen geruzie meer om de afstandsbediening!

© Shutterstock
Het kan soms uren in beslag nemen om te beslissen welke serie jullie samen zullen kijken. Hij wil niet naar ‘Pretty Little Liars’ kijken, terwijl jij weigert om de hele avond naar de flauwe moppen in ‘Blackadder’ te luisteren. Flair to the rescue: er zijn gelukkig heel wat series die je wél samen met je lief kan kijken. Wij lijsten ze hieronder voor je op!
1 / 15
Masters of Sex
The End of the F***ing World
The 100
Narcos
New Girl
Orange Is the New Black
The Missing
Suits
Homeland
The Crown
Ozark
Peaky Blinders
La Casa de Papel
Friends
The Handmaid’s Tale
Masters of Sex
Masters of Sex

Ideaal als inleidend voorspel! ‘Masters of Sex’ vertelt het verhaal van de pioniers, William Masters en Virginia Johnson, van de studie van de menselijke seksualiteit. De serie onthult seksuele experimenten die op echte koppels uitgevoerd werden, en we lachen met het feit dat ze in de jaren 50 geloofden dat baby’s maken niets met seks te maken had.

The End of the F***ing World
The End of the F***ing World

Geloof ons, het eerste seizoen van Netflix’ ‘The End of the F***ing World’ kijken jullie in een onwerkelijk korte tweeënhalf uur in één ruk uit. James is een 17-jarige jongen die ervan overtuigd is dat hij een psychopaat is. Alyssa is ook zeventien. Ze is de coole, humeurige nieuweling op school. Alyssa overtuigt James om samen met haar een roadtrip te maken, op zoek naar haar biologische vader. Hun speciale karakters lijken volgens Alyssa vreemd genoeg te matchen. Wat ze niet weet, is dat James haar eigenlijk wil vermoorden. Maar dat is lang niet de essentie van het verhaal. Om die te kennen, moet je de serie zelf bekijken! Het tweede seizoen is trouwens vers van de pers. Bingen geblazen!

The 100
The 100

97 jaar nadat de Aarde vernietigd werd door een atoombon en de overlevenden naar de ruimte vluchtten, geraakt de zuurstof op en sturen ze 100 criminelen terug naar de Aarde in de hoop daar een nieuw leven op te bouwen. Maar ze hebben geen idee of de planeet bewoonbaar is en wat ze er zullen aantreffen. De serie bevat verschillende thema’s die zowel jou als je lief zullen bekoren. De verschillende liefdesverhalen zijn een lichtpuntje in de hoop miserie waarmee ze te maken krijgen. Daarnaast is de serie ook gewoon nagelbijtend spannend.

Narcos
Narcos

‘Narcos’ beschrijft het leven van Pablo Escobar, de meest befaamde drugshandelaar uit de jaren 80. Het verhaal is ongelofelijk maar waar en de perfecte afwisseling tussen fictie en echte beelden zal zowel jou als je lief in de ban houden.

New Girl
New Girl

We love de sukkelige maar schattige Jess die een appartement deelt met drie (af en toe) vrijgezelle mannen. Wedden dat jullie samen platliggen van het lachen met de hilarische oneliners van vrouwenversierder Schmidt?

Orange Is the New Black
Orange Is the New Black

Vuilbekkerij, af en toe wat pillow talk en veel, heel veel vetes in een vrouwgevangenis. Zo kan je ‘Orange Is the New Black’ het best omschrijven. Wie de serie nog niet gezien heeft, moet daar dringend werk van maken. Kleine waarschuwing op voorhand: eens je begint te kijken is er geen stoppen aan.

The Missing
The Missing

‘The Missing’ werd geproduceerd door BBC én Eén en kent een aantal steengoede Vlaamse, Britse en Franse acteurs. Het is een spannende reeks die momenteel uit drie seizoenen bestaat. Elk seizoen behandelt een nieuwe case: iemand verdwijnt. Gedurende het hele seizoen gaan de rechercheurs, vrienden en familie op zoek naar de vemiste én dader. Het is een heel aanslepende en interactieve serie die je vanaf de eerste minuut meeneemt op een rollercoaster van beschuldigingen, emoties en een heleboel vraagtekens. Ideaal om dicht tegen je lief aan te kruipen en samen te raden wie de dader is, want ie-de-reen is verdacht.

Suits
Suits

In ‘Suits’ volgen we Harvey Specter en Mike in hun strijd om het te maken als topadvocaat in Amerika. Een moderne, hete versie van ‘Ally McBeal’ dus een beetje.

Homeland
Homeland

‘Homeland’ is een thriller over terrorisme waarin zich ook een liefdesverhaal mengt. Jullie zullen om dezelfde redenen van de serie houden: het zit gewoon supergoed in elkaar. Plus: je kan in de armen van je liefste duiken als het allemaal een beetje eng wordt.

The Crown
The Crown

Je lief mag de Britse royals dan gigantisch oninteressant vinden, de serie ‘The Crown’ is dat allerminst. Misschien blaas je je lief wel omver met het feit dat de serie meer dan 100 miljoen pond gekost heeft om te maken. Plus: iedereen die begint aan de reeks is hooked vanaf het eerste moment. En is dat niet wat we allemaal zoeken in een nieuwe serie?

Ozark
Ozark

Een financieel adviseur verhuist met zijn gezin van Chicago naar de Ozarks in Missouri, waar hij binnen vijf jaar 500 miljoen dollar moet witwassen voor een drugsbaas. Over hoe familie elkaar steunt in moeilijke tijden.

Peaky Blinders
Peaky Blinders

‘Peaky Blinders’ wordt ongetwijfeld een van de favorieten van je lief. Het gaat over Britse gangsters in Birmingham na de Eerste Wereldoorlog. Oké, het is een actieserie, maar we beloven je dat het er niet té bloederig aan toegaat. De serie heeft een aangrijpende verhaallijn, aimabele personages en de maffiabaas, Tommy Shelby, is ook erg leuk om naar te kijken 😉

La Casa de Papel
La Casa de Papel

In het eerste seizoen van de hitserie ‘La Casa de Papel’ sluiten acht dieven zichzelf en hun gijzelaars op in de Koninklijke Munt van Spanje terwijl een crimineel meesterbrein de politie manipuleert om zijn plan uit te voeren. Laat de taal zeker in het Spaans staan, maakt het net dat tikkeltje zwoeler.

Friends
Friends

Klassieker der klassiekers is ongetwijfeld ‘Friends’. Of je de hele reeks nu al gezien hebt en opnieuw wil kijken, of je slechts enkele afleveringen gezien hebt: ‘Friends’ blijft een gigantisch leuke serie om samen met je lief te kijken. Flinke dosis humor met een vleugje romantiek: what’s not to like?

The Handmaid’s Tale
The Handmaid’s Tale

‘The Handmaid’s Tale’ is niet alleen een kijkcijfersucces geweest in Amerika, de serie haalde maar liefst acht Emmy-awards binnen. Is dat geen reden genoeg is om ‘m zeker een kans te geven?

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.