Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© ABC

Denk: veel intriges en knappe acteurs (al dan niet in een witte doktersjas).

Fan van ‘Grey’s Anatomy’? Dan vind je deze 10 toppers op Netflix vast ook leuk!

De redactie

Ben jij voorlopig mee met alle afleveringen van ‘Grey’s Anatomy’ en dus volop aan het afkicken? Dan wil je die leegte wellicht opvullen met een serie of film met een gelijkaardig plot, veel intriges en knappe acteurs (al dan niet in een witte doktersjas). Wij vonden er maar liefst tien!

‘Catfight’


Twee rivaliserende vriendinnen van de universiteit die teleurgesteld zijn in het leven komen elkaar jaren later tegen. Vervolgens vliegen de twee vliegen elkaar in de haren en hun ruzie escaleert al snel van verbaal naar fysiek geweld. Een van de hoofdrollen is alvast weggelegd voor Sandra Oh, die we nog kennen als Cristina Yang uit de doktersserie.

‘Doctor Foster’


Dokter Gemma Foster denkt dat haar man een affaire heeft. Ze gaat dus zelf op onderzoek uit, maar wordt beetje bij beetje geobsedeerd door haar vermoedens . Instant drama gegarandeerd!

‘How to Get Away With Murder’


‘How to Get Away With Murder’ is nog een show van Shonda Rhimes. Het verhaal draait om Annalise Keating, een professor strafrecht aan de Middleton University. Samen met enkele van haar studenten raakt ze verstrikt in een moordzaak.

‘Jackie & Ryan’


Nog een oude bekende uit de serie is Katherine Heigl. In de film ‘Jackie & Ryan speelt ze een alleenstaande moeder die ooit zangeres was. Plots leert ze een straatmuzikant kennen die vooral op straathoeken speelt en nooit lang op een plek blijft…

‘To The Bone’


De 20-jarige Ellen lijdt aan anorexia nervosa en leert op een aangrijpende en soms grappige manier zichzelf beter kennen onder de leiding van een onconventionele dokter.

‘Diagnosis’


Dokter Lisa Sanders stelt via crowdsourcing diagnoses voor zeldzame , mysterieuze aandoeningen in een documentaireserie gebaseerd op haar rubriek in New York Times Magazines.

‘My Sister’s Keeper’


Een voormalige advocate komt weer in de rechtszaal terecht als zij en haar man worden aangeklaagd door hun 11-jarige dochter, die de macht over haar eigen lichaam eist.

‘Workin’ Moms’


Het zwangerschapsverlof is voorbij. Deze vier moeders moeten weer aan de slag en tegelijkertijd het hoofd bieden aan hun kinderen, bazen, liefde en het leven in Toronto.

‘Charité’


De staf van het Berlijnse ziekenhuis Charité ziet hoe er geschiedenis wordt geschreven, met vaccindoorbraken rond 1880 en eugenetische praktijken tijdens de tweede wereldoorlog.

‘Brain on Fire’


Een jonge journaliste van de New York Post wordt getroffen door toevallen, psychoses en geheugenverlies. Ze bezoekt dan ook allerlei dokters in de zoektocht naar een ongrijpbare diagnose.

[td_smart_list_end]

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '