Home celebs COOL: dit dansduo uit Brussel was onlangs te gast bij Ellen DeGeneres

COOL: dit dansduo uit Brussel was onlangs te gast bij Ellen DeGeneres

Het was niemand minder dan Meghan Markle die Ellen vertelde over de twee danseressen.

dansers brussel
© YouTube: Ellen DeGeneres

Ellen DeGeneres heeft al heel wat beroemdheden in haar talkshow gehad, maar afgelopen vrijdag waren er twee danseressen uit ons eigen Belgenlandje te gast bij de talkshowpresentatrice. Het dansfilmpje van danseres Jennifer Bonsenge en haar 9-jarige leerling Anae werd de afgelopen weken meer dan 16 miljoen keer bekeken en dat was ook Ellen herself niet ontgaan.

Afgelopen vrijdag waren danseressen Jennifer en Anae te gast bij Ellen DeGeneres. De reden? Na het zien van een video waar de twee samen dansen, kon de talkshowpresentatrice niet anders dan het Brussels dansduo uitnodigen voor haar programma.

Liefde kent geen kleur

De twee waren uitgenodigd voor het Amerikaanse televisieprogramma omwille van hun danskunsten. De afgelopen weken ging er namelijk een video viraal waar de twee meisjes samen te zien zijn. Waarom het filmpje nu zo populair is? Volgens Jennifer komt het omdat ze samen een positief beeld over liefde laten zien. ‘Wat we samen doen, geeft hoopt en het bewijst dat liefde geen kleur kent’, aldus de danslerares. Een heel bijzondere boodschap en daar denken nog mensen zo over. Het was namelijk Meghan Markle die het filmpje naar Ellen doorstuurde.

Voor Jennifer en Anae was het de eerste keer dat ze in de Verenigde Staten waren en de twee zijn alvast een ervaring rijker. Naast een reeks van prachtige complimenten en een optreden tijdens de talkshow van Ellen kregen ze elk ook 10.000 dollar (zo’n 9.000 euro) mee naar huis. Iets om nooit meer te vergeten!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.