Home celebs NOOO: Lizzo neemt een pauze op sociale media

NOOO: Lizzo neemt een pauze op sociale media

© Getty

Hoewel Lizzo’s carrière nog volop aan het groeien is, krijgt de zangeres het op sociale media al hard te verduren. Ze wordt door verschillende Twitteraars zwart gemaakt en besloot daarom om een pauze in te lassen.

Lizzo houdt enorm veel van haar fans en overspoelt ze dan ook maar wat graag met body positivity. Ze probeert om hun zelfbeeld op te krikken, maar dat valt helaas niet bij iedereen in goede aarde. Onlangs werd ze nog door iemand beschuldigd van intimiderende propaganda. Die Twitteraar beweerde toen dat de ‘Good As Hell’-zangeres andere mensen aanzette ‘om dik te worden’.

Geen afscheid

Jammer genoeg  blijft het niet bij dat ene haatbericht. Daarom besloot de zangeres om op Twitter een tijdje niets meer van zich te laten horen. ‘Ja, ik kan Twitter niet meer aan … Er zijn te veel trollen’, schreef ze. Een begrijpelijke keuze als je ’t ons vraagt. Toch vinden we het spijtig dat er nog steeds een heleboel kortzichtige mensen op zoek gaan naar iemand om te pesten en zo niet alleen Lizzo, maar ook haar fans – en ons – heel veel pijn doen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lizzo’s account is wel nog steeds actief. De zangeres beweert dat ze vroeg of laat wel zal terugkeren op het socialmediakanaal. ‘Ik kom pas terug wanneer ik daar zin in heb’, schreef ze. Hoewel ze dus geen afscheid neemt van haar fans op social media, komt het voor haar trouwe volgers heel hard aan. Ze zijn kwaad op de zogenaamde trollen en hopen dat de zangeres snel opnieuw iets post.

Niet getreurd, want Lizzo blijft voorlopig wel nog actief op Instagram. Hopelijk wordt ze daar wel geapprecieerd en verschijnt ze binnenkort weer op Twitter. Gewoon, cause she’s 100% that b*tch! In tussentijd zetten wij ‘Truth Hurts’ nog eens op!

Lees ook: