Home celebs Rachel Bilson en Bill Hader maakten hun relatie officieel op de Golden...

Rachel Bilson en Bill Hader maakten hun relatie officieel op de Golden Globes

De ‘The O.C.’-actrice was van 2010 tot 2017 getrouwd met ‘Star Wars’-acteur Hayden Christensen.

rachel bilson
© Getty

Er wordt al weken gefluisterd dat Rachel Bilson (38) en Bill Hader (41) aan het daten zijn, maar gisteren kregen we pas officieel bevestiging van hun koppelstatus. De twee verschenen namelijk samen op de rode loper van de Golden Globes.

Het lijkt erop dat Rachel Bilson en Bill Hader hun relatie niet meer onder stoelen of banken willen steken. Na weken vol gefluister dat de twee aan het daten waren, verschenen ze gisteren samen op de rode loper van de Golden Globes. ‘The O.C.’-actrice zag er prachtig uit in een zwarte jurk met gouden details. Haar wederhelft, die vooral bekend is van ‘Saturday Night Live’, koos voor een klassiek zwart kostuum.

Het is voor Rachel Bilson de eerste keer dat ze opnieuw aan iemand gelinkt wordt na haar breuk met Hayden Christensen. Rachel en Hayden waren getrouwd van 2010 tot 2017. Samen hebben ze ook een dochtertje Briar Rose Christensen. Ook Bill heeft al een eerste huwelijk achter de rug. Hij was getrouwd met regisseur Maggie Carey en dit van 2006 tot 2018. Zij hebben samen drie dochtertjes namelijk Hannah, Harper en Hayley.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.