Home celebs Danielle ‘Taystee’ Brooks van ‘Orange Is the New Black’ is verloofd

Danielle ‘Taystee’ Brooks van ‘Orange Is the New Black’ is verloofd

Haar partner Dennis Gelin vroeg haar eind vorig jaar ten huwelijk.

danielle brooks
© Getty

2019 was een fantastisch jaar voor Danielle Brooks aka Taystee uit ‘Orange Is the New Black’. Zo werd de actrice niet alleen voor de eerste keer mama, maar werd ze net op de valreep ook ten huwelijk gevraagd door haar partner Dennis Gelin.

Midden november is Danielle Brooks bevallen van haar eerste kindje en nu heeft de actrice weer goed nieuws voor haar fans. Op het einde van vorige maand heeft haar partner Dennis Gelin haar namelijk ten huwelijk gevraagd. Een ding is zeker: 2019 is een jaar dat de ‘Orange Is the New Black’-actrice niet snel zal vergeten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Danielle maakte het nieuws van haar verloving zelf bekend via haar Instagramaccount. Zo deelde ze een foto en een filmpje samen met haar partner waarop ook duidelijk haar verlovingsring te zien is. ‘Ik had nooit gedacht dat een van mijn beste dagen van het afgelopen jaar zou plaatsvinden in de laatste week van 2019. Ik ga trouwen met mijn beste vriend. Ik kijk er zo naar uit om jouw vrouw te worden. D&D tot het einde’, schreef ze nog onder de post. Kan er dan ons nu iemand de doos met zakdoekjes doorgeven?

Lees ook: