Home celebs CUTE: Harry en Meghan delen vertederende foto van hun prinsje Archie

CUTE: Harry en Meghan delen vertederende foto van hun prinsje Archie

© Getty

Niet alleen onze oma’s, mama’s en tantes, maar ook prins Harry (35) en vrouwlief Meghan (38) wensen ons een gelukkig nieuwjaar. Dat doen ze met een (letterlijk!) hartverwarmende foto van hun kleine spruit Archie.

‘We willen jullie allemaal een gelukkig nieuwjaar wensen en jullie bedanken voor de blijvende steun’, schreven ze bij een video op Instagram. ‘We vonden het geweldig om zoveel mensen van over de hele wereld te ontmoeten. We kunnen niet wachten om volgend jaar nog meer mensen te ontmoeten.’

Feest in Canada

Het koppel heeft een mooi, maar moeilijk jaar achter de rug. Ze werden de trotse ouders van hun kleine prinsje Archie, maar werden een heel jaar lang door paparazzi geviseerd en moesten een heleboel geruchten en rake uitspraken ontkrachten. Het ging zelfs zó ver dat Meghan tijdens een interview in tranen uitbarstte. Harry was het gepest helemaal beu en kon niet langer aanzien hoe de media zijn vrouw het leven zuur maakten, met een emotionele open brief tot gevolg. In de post blikken ze op de tonen van Coldplay terug op het jaar 2019. Wat ons opvalt? Het koppel blijft stralen!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

In het filmpje is een nieuwe schattige foto van een ingeduffelde Archie te zien. Het kleine ventje wordt stevig vastgepakt door zijn papa en verovert met zijn vertederend snoetje onze harten – alweer. Het koppel vierde Kerstmis in Canada om er te genieten van de wondermooie landschappen én van elkaar. Ze sloten hun nieuwjaarswensen af met een belangrijke boodschap: ‘We hopen dat 2020 elk van jullie gezondheid en blijvend geluk mag brengen.’

Lees ook: