Home celebs HOERA: Danielle Brooks is bevallen van haar eerste kindje

HOERA: Danielle Brooks is bevallen van haar eerste kindje

Ze verklapte het geslacht van haar kleine spruit op Instagram.

© Getty

Heugelijk nieuws in celebland, want de ‘Orange Is the New Black’-actrice Danielle Brooks, aka Taystee, liet via Instagram weten dat ze afgelopen week bevallen is. De naam van haar kleine spruit houdt ze nog even voor zich, maar het geslacht wilde ze wel al verklappen.

‘11.16.19 ❤️❤️ Ze is perfect’, schreef de actrice bij een schattige zwart-witfoto op Instagram. Uit die post kunnen we drie dingen afleiden. Danielle is op 16 november bevallen van haar eerste kindje, een meisje, én het kleintje heeft haar wilde haardos duidelijk van geen vreemde.

Danielle kreeg op Instagram een heleboel felicitaties van haar collega’s. Zo schreef Samuel Jackson dat hij zijn mascotte gevonden heeft en liet ook ‘OITNB’-actrice Emma Myles weten dat het kleintje haar hart nu al gestolen heeft.

View this post on Instagram

11.16.19 ❤️♾❤️ She’s perfect.

A post shared by Danielle Brooks (@daniebb3) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De actrice liet in juli weten dat ze toen al 5 maanden (!) zwanger was. Dat deed ze met een – hoe kan het ook anders? – vrolijke foto van haar zwangerschapstest op Instagram. In juli verscheen het allerlaatste seizoen van ‘Orange Is the New Black’ op Netflix. Binnenkort zal ze ook als Evette in de dramafilm ‘Clemency’ te zien.

Lees ook: