Home celebs HOERA: Lady Linn is voor de tweede keer mama geworden

HOERA: Lady Linn is voor de tweede keer mama geworden

De zangeres deelde een vertederende foto op Instagram.

© VTM

Lien De Greef, beter bekend als Lady Linn, en haar man verwelkomden hun tweede kleine spruit op deze wereld. Het koppel heeft samen al een zoontje Lionel van bijna 4 jaar.

2019 was een geweldig jaar voor Lien De Greef (38) die we allemaal kennen als Lady Linn. De zangeres stapte in februari in het huwelijksbootje met de man van haar leven Filip Vandebril, de bassist van haar band The Magnificent Seven. En twee dagen geleden beviel ze van haar tweede kindje. Het koppel heeft samen al een zoontje Lionel van bijna vier jaar. Hij is nu grote broer geworden en zal voortaan zijn speelgoed én de aandacht van zijn mama en papa moeten delen.

View this post on Instagram

Op de boot naar Engeland #Kingston#Dover

A post shared by Lien De Greef/Lady Linn (@realladylinn) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De kleine spruit zag het levenslicht op 12 november in een ziekenhuis in Gent. Lady Linn deelde het goede nieuws zelf op haar Instagrampagina met een vertederende foto van haar pasgeboren kindje en haar oudste zoontje in het ziekenhuisbed. Ze maakte eerder al bekend dat het opnieuw een jongetje was, en nu verklapte ze ook zijn mooie naam: Aimé.

Straffe madam

Uit de bijhorende hashtag #iedereenblij kunnen we afleiden dat zowel met de mama als met de baby alles prima gaat. In een huis vol mannen zal Lien haar mannetje moeten staan, maar dat zal voor deze straffe madam geen enkel probleem zijn.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: