Home celebs Maurice, zoontje van Christophe Lambrecht, geeft kinderfuif voor Warmste Week

Maurice, zoontje van Christophe Lambrecht, geeft kinderfuif voor Warmste Week

'Ik wil echt nooit meer dat er papa's zijn wiens hart stopt met kloppen.'

© VRT

Maurice, het 5-jarig zoontje van de in mei overleden Christophe Lambrecht, zet zijn eigen actie op poten voor de Warmste Week. Hij organiseert een fuif voor kinderen waarvan de opbrengst naar de Belgische Cardiologische Liga gaat.

Maurice kwam bij Studio Brussel, de zender waar zijn papa dagelijks presenteerde, vertellen over zijn initiatief. Op 1 december organiseert hij een kinderfuif in zijn school in Kontich. ‘Ik denk dat er twee Lego-tafels zullen zijn en Zwarte Piet gaat draaien’, vertelt Maurice. Kinderen betalen 5 euro inkom voor het feestje, volwassenen mogen gratis binnen.

De opbrengst van de fuif gaat naar de Belgische Cardiologische Liga, een informatie- en uitwisselingsplatform rond cardiovasculaire aandoeningen. ‘Ik wil echt nooit meer dat er papa’s zijn wiens hart stopt met kloppen’, legt Maurice uit. Christophe Lambrecht stierf op 5 mei van dit jaar aan een hartprobleem.

De Warmste Week loopt dit jaar van woensdag 18 tot en met dinsdag 24 december. Voor het eerst zal er vanuit Kortrijk gepresenteerd worden. Je kan je actie nog altijd registreren op www.dewarmsteweek.be.

Lees ook: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.