Home celebs Eén jaar na hun huwelijk in ‘Blind Getrouwd’ gaven Line en Victor...

Eén jaar na hun huwelijk in ‘Blind Getrouwd’ gaven Line en Victor elkaar opnieuw het jawoord

‘Meer ik en meer jij. Meer wij’. ❤️

© VTM

Eén jaar na het vierde seizoen van ‘Blind Getrouwd’ zijn alleen Line en Victor nog bij elkaar. En het gaat duidelijk goed tussen de twee. Een tijdje geleden hebben ze samen een huis gekocht en op 31 oktober, een jaar na hun trouwfeest in het programma, heeft het koppel elkaar opnieuw het jawoord gegeven.

Eén jaar na hun huwelijk in ‘Blind Getrouwd’ kozen Line en Victor ervoor om elkaar voor een tweede keer het jawoord te geven. Dit keer waren al hun familieleden en vrienden uitgenodigd en stonden er zo’n 200 aanwezigen op de gastenlijst. Toch was de weg naar hun eerste jubileum niet makkelijk. ‘Het was geen makkelijk parcours en het waren heel moeilijke momenten soms’, vertelt Victor aan de camera van VTM.

Gelukkig zijn Line en Victor er goed uitgekomen en staan ze als koppel nu een stuk steviger in hun schoenen. Wat zijn nu juist hun sterke punten als koppel? ‘Ik denk dat een kracht van ons is dat we alles open en eerlijk zeggen tegen elkaar. En ook gewoon dat we heel veel plezier maken samen’, aldus Victor.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.