Home celebs ZIEN: Natalia deelt grappige echo van haar baby op Instagram

ZIEN: Natalia deelt grappige echo van haar baby op Instagram

De appel valt duidelijk niet ver van de boom.

© VTM

Natalia maakte een paar maanden geleden bekend dat ze zwanger is van haar allereerste kindje samen met haar vriend Frederik. Ze deelde onlangs een echo op Instagram en daar is nu al overduidelijk op te zien dat de baby als twee druppels water op de zangeres lijkt.

Natalia is 22 weken zwanger van haar allereerste kleine spruit. Ze kondigde half september het goede nieuws aan op haar Instagrampagina met twee schattige foto’s. Op het ene beeld zagen we haar beginnend babybuikje en op de andere foto gaf de papa in wording Frederik een dikke kus aan zijn ongeboren baby. Het koppel is dolenthousiast en kan niet wachten om dit wondertje in hun armen te sluiten.

View this post on Instagram

A decision made in love, with love…and ‘poof’!! Suddenly, magic happens… I really never experienced anything more ‘meant to be’ than this… there’s excitement all over the place, while we enjoy every step of the way in full conciousness. ❤️ I cherish the ability to carry a child…and this is an occasion to appreciate and keep loving my female body…🙏🏽 #newlife #friday13 #luckynumber #expecting #march2020 #love #littlewonder #13weeksand5days #pregnant #exciting #happy #scaredtoosometimes #newera #babyloading #ourbaby #lovebaby #startofsomethingnew #leftwithabang #camebackpregnant #intheoven #madeonholiday #happiness #sagittarius #pisces #prouddaddy @binstfrederik Pics taken by @eyckmansarlette

A post shared by Natalia Druyts (@nataliamusic) on

‘Stak zijn of haar tong uit’

Natalia laat haar volgers graag meegenieten van haar zwangerschap en geeft af en toe een kleine update op haar sociale media. Zo deelde ze onlangs een grappige echo waarop duidelijk te zien is dat het kleintje wel heel veel weg heeft van de mama. ‘De baby slikte het vruchtwater in en opeens deed hij of zij zijn of haar mondje zo ver open en stak het zijn of haar tong uit dat de gynaecoloog hardop begon te lachen‘, schrijft de zangeres.

‘Het was prachtig om te zien, want het leek alsof de baby een grote glimlach op zijn of haar gezichtje had’, aldus Natalia. Die laatste staat natuurlijk bekend om haar aanstekelijke lach, dus dat is sowieso al één iets dat deze mini-me erfde van zijn of haar mama. Haar bekende vrienden zagen ook onmiddellijk de gelijkenis. ‘Juist gelijk de mama’, reageerde Eline De Munck. ‘Dit is ongelooflijk schattig’, zei celeb Anastacia en ‘Geweldig’, vond Astrid Coppens.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.