Home celebs Ashley Graham verklapte het geslacht van haar eerste kindje aan Ellen DeGeneres

Ashley Graham verklapte het geslacht van haar eerste kindje aan Ellen DeGeneres

Het topmodel kon het nieuws duidelijk niet langer voor zich houden.

Ashley Graham
© Getty

Midden augustus liet Ashley Graham weten dat ze in verwachting was van haar eerste kindje. Talkshowpresentatrice Ellen DeGeneres was een van de eersten om het topmodel te feliciteren met het vrolijke nieuws en probeerde onlangs – met succes! – het geslacht van haar groeiend baby’tje te weten te komen.

Afgelopen zomer (snif!) liet Ashley Graham via Instagram weten dat ze in verwachting was van haar eerste kindje. In het filmpje was te zien hoe ze samen met haar partner ‘verrassing’ roept. Onder de video schreef het topmodel nog een emotioneel onderschrift. ‘Negen jaar geleden trouwde ik met de liefde van mijn leven. Het is al de mooiste reis geweest met mijn favoriete persoon in de hele wereld. Vandaag voelen we ons dankbaar en enthousiast dat we dit mogen vieren met ons groeiende gezinnetje. Het leven gaat nu nóg beter worden.’

It’s a …

Nu was Ashley, die midden januari moet bevallen, te gast bij Ellen DeGeneres. Ellen was bovendien een van de celebs die het model feliciteerde met haar zwangerschap. ‘Proficiat. Ik hoop dat je je geliefd, verwend, gelukkig en onbevreesd voelt’, schreef de talkshowpresentatrice onder de post op sociale media.

Verder was Ellen alvast razend benieuwd naar het geslacht van de baby. Terwijl Graham aanwezig was bij Ellen vuurde deze enkele vlugge vragen op haar af. Eentje vroeg haar alvast naar het geslacht van haar eerste kindje. Ashley zelf kon haar vreugde niet langer bedwingen en schreeuwde bijna uit dat ze binnenkort mama gaat worden van een jongen. Cute!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.