Home celebs Topmodel Ashley Graham is zwanger van haar allereerste kindje

Topmodel Ashley Graham is zwanger van haar allereerste kindje

'Het leven gaat nu nóg beter worden.'

© getty

Geweldig nieuws voor Ashley Graham en haar man Justin Ervin, want het koppel verwacht samen hun allereerste kindje. ‘Het leven gaat nu nóg beter worden’, aldus het topmodel.

Ashley Graham is een van de meest bekende modellen met mooie, vrouwelijke rondingen. Ze is het levende bewijs dat je niet per se in een maatje 34 moet passen om succesvol te zijn in de modewereld. Naast haar bloeiende carrière heeft Ashley nu ook op privévlak fantastisch nieuws, want ze is zwanger van haar allereerste kindje.

Bolle babybuikje

Ze toonde voor het eerst haar bolle buikje aan de wereld in een filmpje op Instagram. ‘Verrassing’, roept het koppel.  Ashley en haar man Justin stralen en hebben allebei een aanstekelijke, brede glimlach op hun gezicht. Als je na het bekijken van deze vrolijke video niet instant gelukkig bent, dan weten we het ook niet meer.

Ze maakten het goede nieuws bekend op hun negende huwelijksverjaardag. ‘Negen jaar geleden trouwde ik met de liefde van mijn leven’, schrijft Ashley. ‘Het is al de mooiste reis geweest met mijn favoriete persoon in de hele wereld. Vandaag voelen we ons dankbaar en enthousiast dat we dit mogen vieren met ons groeiende gezinnetje. Het leven gaat nu nóg beter worden.’

Gelukswensen van grote sterren

Papa in wording Justin deelde op zijn beurt een echo van de kleine spruit. ‘Aan mijn grote liefde en inspiratie’, schreef hij op Instagram. ‘Mijn leven begon pas toen ik jou ontmoette. Nu dat we samen een leven hebben opgebouwd, laat ons samen een leven maken. Ik hou van jou en van ons.’ Smelt!

Het koppel kreeg al heel wat gelukswensen van grote sterren. ‘YAAAY’, schreef Hailey Bieber. ‘Wow, ik ben zo blij voor jullie’, aldus Reese Witherspoon. ‘Proficiat. Ik hoop dat je je geliefd, verwend, gelukkig en onbevreesd voelt’, zei Ellen DeGeneres en Joe Jonas postte een hartje.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.