Home celebs HOERA: ‘OITNB’-actrice Danielle Brooks is zwanger van eerste kindje

HOERA: ‘OITNB’-actrice Danielle Brooks is zwanger van eerste kindje

Danielle Brooks aka Taystee is al 5 (!) maanden in verwachting.

De vrolijke Taystee uit onze favoriete serie ‘Orange is The New Black’ deelde gisteren via Instagram heel fijn nieuws: ze is zwanger van haar eerste kindje. Nu de opnames van het zevende en laatste seizoen van de serie achter de rug zijn, kan de actrice zich volledig focussen op haar zwangerschap.

‘Ik ben zo opgewekt dat ik dit nieuws eindelijk met jullie kan delen: ik ben zwanger‘, schreef Danielle Brooks gisteren op Instagram. Samen met die aankondiging postte ze een foto met de positieve zwangerschapstest in haar hand. Op haar Instagram Stories gaf ze wat meer uitleg en vertelde ze dat ze al vijf (!) maanden in verwachting is.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Het laatste seizoen van ‘Orange is The New Black’ kan je vanaf 26 juli op Netflix bekijken. Het zal hoogstwaarschijnlijk ook de laatste keer zijn dat we om het komische personage van Brooks, Tasha Jefferson (Taystee voor de vrienden), kunnen lachen.

Lees ook: