Home Lifestyle ZIEN: trailer van 7de en laatste seizoen van ‘Orange Is the New...

ZIEN: trailer van 7de en laatste seizoen van ‘Orange Is the New Black’

De grote finale is vanaf 26 juli te zien op Netflix.

© netflix

Het 7de en helaas ook allerlaatste seizoen van de bekroonde serie ‘Orange Is the New Black’ verschijnt vanaf 26 juli op Netflix. De zopas gelanceerde trailer belooft alleszins al veel goeds.

Na zeven heerlijke seizoenen van de topreeks ‘Orange Is the New Black’ komt er een einde aan de avonturen van Piper en co. Het nieuwe en dus helaas ook allerlaatste seizoen kan je vanaf 26 juli bekijken op Netflix. De streamingdienst lanceerde vandaag de trailer van de grote finale, en die belooft supergoed te worden.

Leven terug opbouwen

De serie, die sinds de start in 2013 al verschillende prestigieuze prijzen won, speelt zich af in de vrouwengevangenis van Litchfield. Hoofdpersonage Piper raakte daar verzeild nadat ze drugsgeld transporteerde. Op het einde van seizoen zes zagen we dat ze vrijkwam, en nu zal ze dus haar leven terug proberen opbouwen.

Ondertussen gaat ook in de gevangenis alles terug zijn gangetje. Zo wacht Taystee, die onterecht levenslang kreeg voor de moord op een cipier, op haar vonnis. In deze trailer zien we haar wel een paar keer lachen. Wil dit zeggen dat ze toch goed nieuws krijgt? En Gloria wordt geconfronteerd met de harde waarheid van de nieuwste winst van Polycon.

We moeten nog een maandje wachten op dit epische einde. Gelukkig wordt ons ongeduld een beetje gesust met de nieuwe trailer. Die bevat zoals gewoonlijk een mengelmoes van emoties: veel tranen, plezier, liefde, haat, frustraties én danspasjes.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten


Lees ook: