Home Lifestyle Televisie NOOOO: het volgende seizoen van ‘Orange Is the New Black’ wordt het...

NOOOO: het volgende seizoen van ‘Orange Is the New Black’ wordt het laatste

De populaire Netflixreeks werd bekroond met meerdere Emmy's en SAG Awards.

orange is the new black série Netflix
© Isopix

Fans van ‘Orange Is the New Black’ worden vandaag wakker met triest nieuws. De bekroonde Netflixreeks houdt er namelijk mee op. Dat kondigde het streamingplatform zonet aan via sociale media. Het zevende seizoen, dat in 2019 gelanceerd wordt, zal het laatste zijn.

‘Het zevende seizoen is alles wat je ooit hebt gewild’

Netflix maakte een filmpje waarin de cast van ‘Orange Is the New Black’ zelf aankondigt dat ze het voor bekeken houden. ‘Seizoen 7 wordt het laatste seizoen’, klinkt het.

‘Maar het zevende seizoen zal je niet teleurstellen’, troost Uzo Aduba, die de rol van Suzanne ‘Crazy Eyes’ Warren vertolkt. ‘Het is alles wat je ooit hebt gewild.’

‘Orange Is the New Black’ is gebaseerd op de biografie ‘Orange Is the New Black: My Year in a Women’s Prison’ van Piper Kerman. Kerman belandde als welgestelde dertiger 15 maanden in de gevangenis nadat ze drugsgeld transporteerde voor een internationale drugssmokkelaar en voormalige geliefde.

De reeks won sinds z’n start in 2013 verschillende prestigieuze prijzen waaronder meerdere Emmy’s en SAG Awards. De eerste 6 seizoenen zijn te bekijken op Netflix.

Nog meer tv-nieuws: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.