Home Lifestyle Is dit de eerste verleidster van het nieuwe seizoen van ‘Temptation Island’?

Is dit de eerste verleidster van het nieuwe seizoen van ‘Temptation Island’?

De 21-jarige brunette is serveerster en houdt van fitness.

Instagram @kimberlyherman_

De opnames van het nieuwste seizoen van ‘Temptation Island’ zijn begonnen. Het Laatste Nieuws lekte nu al een eerste naam van een verleidster die al haar troeven in de strijd zal gooien om een koppel uit elkaar te krijgen.

De bevallige jonge dame die momenteel ergens op een tropisch eiland zit om de bezette mannen om haar vinger te winden, heet volgens Het Laatste Nieuws Kimberly Herman. De brunette is 21 jaar en afkomstig uit Turnhout. Ze werkt volgens de krant als serveerster in de discotheek Roxy in Antwerpen en kan dus als geen ander een stevig feestje bouwen.

Strak lijf

Dit keer moet ze de drankjes niet serveren, maar mag ze zelf genieten van de alcohol die zoals in de vorige seizoenen rijkelijk vloeit op de resorts. Kimberly zal het de mannen serieus lastig maken, want ze heeft dankzij haar passie voor fitnessen een ‘body goals’-lichaam. Binnenkort wil ze van die hobby haar beroep maken en aan de slag gaan als personal trainer. Op Instagram showt ze alleszins met veel plezier haar strakke lijf.

Kimberly weet uit goede bron hoe het er aan toe gaat op ‘Temptation Island’. Ze is volgens Het Laatste Nieuws namelijk bevriend met enkele deelnemers van het vorige seizoen: Andrea en Billy. Wij zijn nu al benieuwd of de verleidster erin zal slagen om hartjes te veroveren en zo ook andere hartjes te breken.

We moeten wel nog wat geduld hebben, want de opnames lopen tot 23 oktober en het nieuwe seizoen zal pas volgend jaar uitgezonden worden op VIJF.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.