Home Lifestyle TELEVISIETIP: Telenet-klanten kunnen nu het allerbeste van Woestijnvis herbekijken

TELEVISIETIP: Telenet-klanten kunnen nu het allerbeste van Woestijnvis herbekijken

'Van Vlees en Bloed', 'Het Eiland', 'Alles kan beter', 'In de gloria', 'Neveneffecten': dat wordt bingen!

Telenet
© VRT

Telenet-klanten kunnen zich een maand lang dompelen in Vlaamse televisienostalgie. De provider lanceert WoestijnvisTV, een verzameling van het allerbeste dat het populaire productiehuis de voorbije twintig jaar maakte. Van ‘Het Eiland’ tot ‘De Ronde’ en ‘De Mol’: bingen geblazen!

WoestijnvisTV

Sinds zijn start in 1997, produceert Woestijnvis het ene televisiepareltje na het andere. Series zoals ‘Het Eiland’, ‘Van Vlees en Bloed’ en ‘In de gloria’ zijn rasechte klassiekers. Quotes zoals ‘Ik ben nogal ne keirel, hè’, ‘We zitten met ne kring!’ en ‘In mijn poep’ maken dan ook deel uit van het collectief Vlaams geheugen. Ook recentere producties – denk aan ‘Hotel Römantiek’, ‘Topdokters’ en ‘De Mol’ – kunnen veel kijkers bekoren.

Telenet stelt heel wat van dat moois van Woestijnvis een maand lang, tot en met 15 november, beschikbaar voor al zijn klanten, dus ook voor zij die geen Play More hebben. In de TV-theek vinden Telenet-klanten nu ‘Het beste van Woestijnvis’, een geweldig aanbod dat begint bij ‘Alles kan beter’ uit 1997 en eindigt met ‘Hotel Römantiek’ uit 2018. Daartussen vind je onder meer ‘Man Bijt Hond’, ‘VanEigens’, ‘Neveneffecten’, ‘In de Gloria’, ‘De Parelvissers’ en nog veel meer. Laat die regenachtige herfstdagen maar komen, denken wij dan, want voor je ‘t weet is het wisserke van Telenet daar om al die zalige series er alweer af te halen…

Meer televisie: