Home Lifestyle WHY AYE: nieuw seizoen ‘Geordie Shore’ belooft weer veel drama, alcohol, seks,...

WHY AYE: nieuw seizoen ‘Geordie Shore’ belooft weer veel drama, alcohol, seks, feestjes en nog meer drama

We zien twee oude bekenden terugkeren, én er is een newbie!

MTV

Het 18de seizoen van de leukste en meest knotsgekke realityshow, ‘Geordie Shore’, komt eraan. Het huis verwelkomt een nieuw meisje én twee oude bekenden keren terug.

‘Geordie Shore’ is al aan zijn 18de (!) seizoen toe en nog steeds kijken we met veel plezier naar de gekke stoten die de gestoorde familie uithaalt. Dit keer installeren Sophie, Nathan, Sam, Chloe, Abbie, Holly en Adam zich in het huis om Newcastle elke avond onveilig te maken.

Shotje

We krijgen ook een nieuw gezicht te zien: Faith Mullen. In de eerste beelden kunnen we zien dat de 18-jarige brunette zéker niet onder hoeft te doen voor de gevestigde waarden. Tijdens haar eerste minuten in het huis drinkt ze al een shotje uit een gigantisch grote penis gemaakt uit ijs. ‘Sorry, mama!’ aldus Faith.

‘Ze is oranje’, zegt Nathan. ‘Ze past perfect bij ons.’ Ook Sophie is direct fan: ‘Ze is een klein, schattig pakketje van plezier.’ Chloe deelt in het enthousiasme over de nieuwe huisgenote. ‘Ze ziet er fantastisch uit’, zegt ze. ‘Ze heeft zo veel energie, en daar hou ik van.’ Faith zelf is superblij dat ze deel mag uitmaken van de geschifte bende. ‘Ik kan niet uitdrukken hoe gelukkig ik ben’, aldus de newbie.

Nieuwe baas

Naast deze acht wacko’s krijgen we ook nog een ander vertrouwd gezicht te zien: Scotty T! ‘De grootste eikel van Newcastle is terug’, aldus Scotty. ‘En ik kreeg promotie.’ De blonde womanizer is de nieuwe baas in huis (lees: de rechterhand van Anna). ‘Leven met Scotty was al de hel, werken voor hem wordt nog erger’, aldus Nathan. Scotty heeft meteen een verrassing mee: nieuwe huisgenoten! Al vallen die niet bij iedereen in de smaak…

Scotty is niet de enige oude bekende die terugkeert, ook James Tindale – die deel uitmaakte van het allereerste seizoen – is opnieuw van de partij. Hij verliet de show door zijn relatie met Kate, maar de twee gingen onlangs uit elkaar, dus James is single en ready to mingle!

Ook Sophies grote vakantieliefde uit het vorige seizoen, Alex, komt even langs, en de twee lijken het nog steeds enorm goed te vinden met elkaar. Het nieuwe seizoen belooft weer veel drama, alcohol, seks en nog meer drama. Let’s get f*cking mortal!

De show speelt vanaf 17 oktober om 21u30 op MTV. Wie niet kan wachten, kan hier alvast de eerste video’s bekijken.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.