Home Lifestyle Deze ‘Geordie Shore’-ster is zwanger

Deze ‘Geordie Shore’-ster is zwanger

'Ik ben dolgelukkig!'

Andy oliver

Chantelle Connelly maakte op haar sociale media bekend dat ze zwanger is. Het is het allereerste kindje voor de ster uit ‘Geordie Shore’ en haar vriend Lee.

Chantelle Connelly (28) was een van de huisgenoten die tijdens het twaalfde en dertiende seizoen van de MTV-reeks ‘Geordie Shore’ serieus de bloemetjes buitenzetten. Feesten tot in de vroege uurtjes, liters alcohol naar binnen gieten en casual seks waren de voornaamste activiteiten van de hoofdrolspelers in het realityprogramma.

View this post on Instagram

Hey boo ?

A post shared by Chantellegshore (@chantellegshore) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Chantelle zal het vanaf nu een pak rustiger moeten aandoen, want ze is zwanger van haar allereerste kindje. De papa is haar vriend Lee, met wie ze nog maar een paar maanden samen is. Ze deelde het goede nieuws zelf op haar sociale media. Toen iemand haar op Twitter als reactie op een van haar foto’s op Snapchat vroeg of ze een foodbaby had of écht in verwachting was, antwoordde ze met een hele reeks emoticons die weinig aan de verbeelding overlieten: drie zwangere vrouwtjes.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Ook op Facebook deelde ze haar enthousiasme met al haar volgers.  ‘Ik ben dolgelukkig dat ik mag aankondigen dat ik en Lee een baby krijgen’, aldus Chantelle. ‘Ik ben zo blij! Ik kan niet wachten op mijn gelukkige, kleine gezinnetje.’

We weten niet veel meer over de papa, want Chantelle houdt haar nieuwe vriend uit de spotlights. Ze vertelde ook nog niet wanneer ze haar kleine spruit verwacht, maar op Snapchat toonde ze ons wel een eerste glimp van haar beginnende babybuikje.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.