Home Lifestyle Een nieuw Shore-stelletje? ‘Jersey Shore’ Pauly en ‘Geordie Shore’ Sophie hand in...

Een nieuw Shore-stelletje? ‘Jersey Shore’ Pauly en ‘Geordie Shore’ Sophie hand in hand gespot

Why aye man, it's T-shirt time!

Donderdagnacht gaat het reünieseizoen van ‘Jersey Shore’, MTV‘s populairste programma ooit, in première. Levende realitylegendes Snooki, JWoww en Pauly D waren dinsdag bij onze Britse buren om het programma te promoten en onmoetten daar enkele van de collega’s van ‘Geordie Shore’. Paparazzifoto’s van een gezamenlijk avondje uit tonen dat Pauly en Geordie girl Sophie Kasaei het wel heel goed met elkaar konden vinden.

Family Vacation

Gezien de populariteit van de korte ‘Jersey Shore’-special die vorig jaar verscheen, vonden de bazen bij MTV de tijd gekomen om onze favoriete guido’s en guidettes na zes jaar pauze opnieuw eropuit te sturen. Het resultaat van die reis naar Miami Beach zie je bij ons vanaf 8 april elke zondag in ‘Jersey Shore: Family Vacation’ op MTV – of vanaf donderdagnacht online. Sammi stuurde helaas haar kat – ongetwijfeld omwille van de moeilijke situatie met ex Ronnie – maar alle anderen zijn erbij: Snooki, JWoww, Pauly D, Vinny, The Situation, Deena, Ronnie en zelfs Angelina.

Het is ter promotie van dat nieuwe ‘Jersey Shore’-seizoen dat Nicole, Jenni en Pauly dinsdag in Londen waren, waar ze enkele castleden van ‘Geordie Shore’ ontmoetten. ‘Geordie Shore’ is de Britse tegenhanger van het programma en is geïnspireerd op de eerdere Amerikaanse versie. De realitysterren bezochten samen enkele bezienswaardigheden en speelden live op Facebook een Battle of the Shores-spel.

When @geordieshore met @jerseyshore.. HOWAY GUIDO’S ARE HERE! #Eyelovelondon

A post shared by Geordie Shore (@geordieshore) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

A Geordie & Jersey Shore super series NEEDS to happen already ❤️

A post shared by Geordie Shore (@geordieshore) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Shore-feest in de stripclub

Maar dan wordt het pas interessant. Zoals van professionele feestgangers verwacht wordt, zetten de guido’s en de Geordies na het verplichte werk nog samen een stapje in de wereld. Dat deden ze in de Londense stripclub Spearmint Rhino, waar het naar verluidt heel gezellig werd tussen Pauly D en Sophie. Dat is te zien aan de foto’s die gemaakt werden wanneer de twee de club verlieten.

Sophie is sinds november opnieuw single, nadat haar vriendje Joel Corry haar na zes jaar dumpte via de telefoon. Pauly zou eveneens single zijn.

1 / 2
Pauly en Sophie
Pauly en Sophie
Pauly en Sophie
Pauly en Sophie

© Reporters

Pauly en Sophie
Pauly en Sophie

© Belga

Laat ons even eerlijk zijn: de kans dat het geflirt tussen de twee Shore-sterren gespeeld is en opgelegd werd door het marketingteam van MTV om wat extra reclame te krijgen voor het programma, is heel groot – als in: bijna 100%. Maar het brengt ons wel op een leuk idee, een dat veel Shore-fans zullen hebben bij het zien van deze beelden: hoe zalig zou het zijn als MTV de ‘Jersey Shore’- en ‘Geordie Shore’-families samen in een huis zou zetten voor een grote ‘Georsey Shore’? Liefst met Charlotte Crosby er weer bij, als het even kan. Dát willen wij zien. Why aye man, it’s T-shirt time!

Meer MTV: