Home celebs ZIEN: vanaf maandag volg je Charlotte Crosby’s leven elke week in ‘The...

ZIEN: vanaf maandag volg je Charlotte Crosby’s leven elke week in ‘The Charlotte Show’ op MTV

In de trailer heeft Charlotte het over haar nieuw lief en zien we hoe ze reageert op Gary's vaderschap.

Charlotte Crosby
© MTV

Zij die ‘Geordie Shore’ maar saai vinden sinds Charlotte Crosby het huis verliet en voor wie ‘Just Tattoo Of Us’ net te weinig rond de realityster draait, kunnen vanaf maandag 2 april op MTV terecht voor een extra grote portie van de grofgebekte, grappige Geordie. Dan gaat Charlottes eigen realityreeks ‘The Charlotte Show’ van start. De trailer van het programma belooft alles wat we van haar gewoon zijn: goor gedrag, hilarische uitspraken en véél tranen.

Ups en downs

Er is heel veel gebeurd sinds Charlotte uit ‘Geordie Shore’ stapte. Ze was zwanger van Gary, maar het bleek een buitenbaarmoederlijke zwangerschap te zijn. Gaz ging daarop vreemd in ‘Ex On The Beach’ terwijl Char in de kliniek lag voor de fout gelopen zwangerschap, waarna ze hem voorgoed dumpte. Sindsdien is Gary Beadle vader geworden en werd Charlottes hart nog maar eens gebroken door medepresentator Stephen Bear.

Het was aanvankelijk de bedoeling dat het ‘Just Tattoo of Us’-koppel samen te zien zou zijn in Charlottes realityreeks, maar aangezien het niet lang na de start van de opnames uit raakte, lijkt Bear niet voor te komen in het programma. Wat we wel te zien zullen krijgen is Charlottes liefdesverdriet én het begin van haar nieuwe romance met Joshua Ritchie, net als Bear bekend van ‘Ex On The Beach’. Voor de rest toont de trailer dat de kijker een heel eerlijke inkijk krijgt in het gekke leven van Charlotte, met alle ups en downs die daarbij horen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

‘The Charlotte Show’ is vanaf maandag 2 april elke maandag om 22u30 te zien op MTV, MTV.be en op de MTV Play app.

Meer MTV: