Home celebs ‘Just Tattoo of Us’-presentatoren Charlotte en Bear zijn alweer uit elkaar

‘Just Tattoo of Us’-presentatoren Charlotte en Bear zijn alweer uit elkaar

'Wanneer je iedereen ervan probeert te overtuigen dat iemand anders is en je die persoon door en door steunt. En hij je dan toont dat je verkeerd was ✋ ', tweette Charlotte.

Het is weer tijd voor een reality-tv-roddel. ‘Geordie Shore‘-ster Charlotte Crosby (27) zit nog maar eens met een gebroken hart, maar deze keer werd het niet veroorzaakt door Gary ‘Gaz’ Beadle. Wel door haar ‘Just Tattoo of Us’-collega Stephen Bear (27), die haar naar eigen zeggen bedroog.

Charlotte & Bear (& Gary)

Ongeveer een jaar geleden werd bekend dat Charlotte van ‘Geordie Shore’ een relatie was begonnen met haar collega-presentator Stephen Bear. Fans van platte MTV-programma’s kenden de knappe, getatoeëerde kerel waarschijnlijk al van ‘Ex On The Beach’. Bij z’n tweede deelname aan het datingprogramma zat Bear zelfs samen met Gaz, de ex van Charlotte, in het EOTB-huis.

Maandenlang deelden de twee tortelduifjes lieve koppelfoto’s op sociale media, maar in augustus ging het al een eerste keer mis. Nadat bekend werd dat Gaz vader zou worden, had Charlotte het daar volgens bronnen erg moeilijk mee. Een paar dagen na de aankondiging barstte ze live op televisie in tranen uit wanneer ze vertelde hoe geweldig haar fans die haar steunberichten sturen wel niet zijn. Bear vatte dit toen op als een teken dat Char nog te veel geeft om Gary en maakte het onmiddellijk na het tv-optreden uit.

Niet veel later legden ze het alweer bij, nadat de populaire realityster beloofde dat ze nooit meer over Gaz zou praten. Maar het mocht blijkbaar niet zijn.

Heartbroken

Want nu lijkt het definitief over te zijn tussen Charlotte en Bear. Die eerste tweette het volgende: ‘Wanneer je iedereen ervan probeert te overtuigen dat iemand anders is en je die persoon door en door steunt. En hij je dan toont dat je verkeerd was ✋.’

Charlottes volgers hadden al snel door dat dit maar over één persoon kon gaan. Een twitteraar reageerde zelfs: ‘Ja, want ik kan je garanderen dat hij je gisteren heeft bedrogen in Faces (nachtclub)’. Charlotte bevestigde het gerucht door ‘He did’ te antwoorden.

Ook de volgende tweets van Charlotte maken duidelijk dat ze liefdesverdriet heeft. Maandagavond schreef ze nog dat ze ‘heartbroken’ was, maar vandaag klinkt de realityster al strijdvaardiger. ‘Vandaag is het de dag van een nieuw begin. Harten genezen, tranen drogen, je hebt opnieuw lief en alles komt altijd goed’, staat te lezen op haar Twitterpagina.

Op Chars Instagramprofiel is ondertussen geen enkele foto van haar ex meer terug te vinden, wat anno 2017 toch wel het ultieme teken is dat de relatie voorgoed voorbij is. Hopelijk valt Charlotte de volgende keer voor een kerel die haar goed behandelt.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Meer ‘Geordie Shore’:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.